گرمای هوا ساعت کار ادارات را کاهش داد

تهران (پانا) - به دنبال استقرار موج گرما در استان با تصمیم ستاد مدیریت بحران ایلام، فعالیت ادارات و بانک‌های دو شهرستان دهلران و مهران و همچنین بخش «مورموری» آبدانان، روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۳۰ و ۳۱ تیرماه) دو ساعت زودتر به پایان می‌رسد.

کد مطلب: ۱۵۸۷۸۲۳
لینک کوتاه کپی شد
گرمای هوا ساعت کار ادارات را کاهش داد

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری ایلام اظهار کرد که بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان ایلام، ساعت کاری ادارات، بانک‌ها و سازمان‌های دولتی در شهرستان‌های دهلران و مهران و بخش مورموری آبدانان در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه (۳۰ و ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴) با دو ساعت تعجیل در زمان خروج کاهش می‌یابد.

علی‌محمد پاکدل‌نژاد افزود: این تصمیم با توجه به استقرار توده هوای بسیار گرم و تداوم موج گرما در استان و همچنین با هدف کمک به پایداری شبکه برق اتخاذ شده است.

پاکدل‌نژاد عنوان کرد: مصوبه یاد شده شامل دستگاه‌های خدمات رسان، نیروهای عملیاتی، نظامی، انتظامی و نوبت‌های بیمارستانی نمی‌شود و فعالیت این واحدها طبق روال عادی انجام خواهد شد.

مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان ایلام ادامه داد: در صورت ادامه یافتن گرمای شدید هوا در روز چهارشنبه، تصمیم‌گیری درباره ادامه تعجیل یا تعطیلی ادارات این مناطق به روز سه‌شنبه موکول خواهد شد.

وی گفت که ساعت کاری ادارات و سازمان‌های دولتی در دیگر شهرستان‌های استان مانند روال معمول خواهد بود.

بر پایه پیش‌بینی کارشناسان هواشناسی، موج گرما از روز دوشنبه تا پایان هفته جاری در استان ایلام ادامه خواهد داشت.

بر پایه تعاریف علمی، زمانی که دمای هوا به مدت سه روز متوالی یا بیشتر در مناطق سردسیر از ۳۸ درجه سانتی‌گراد و در نواحی گرمسیری از ۴۸ درجه سانتی‌گراد بالاتر رود، وقوع «موج گرما» تلقی می‌شود.

ایلام دارای ۱۲ شهرستان است که شهرستان‌های دهلران و مهران و بخش جنوبی (مورموری) شهرستان آبدانان از مناطق گرمسیری این استان به شمار می‌روند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار