کارشناس‌مسئول سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش پرورش ناحیه ۴ کرج:

مدارس می‌توانند ترویج تغذیه سالم را با لقمه‌های سالم داشته باشند

بهتر است به تغذیه گذشته‌ها برگردیم

کرج (پانا) - کارشناس‌مسئول سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش پرورش ناحیه ۴ کرج گفت: کیفیت تغذیه مدارس قابل قبول است و سعی می‌کنیم مواد غذایی را برای دانش‌آموزان ایمن کنیم.

کد مطلب: ۱۵۸۶۴۱۶
لینک کوتاه کپی شد
مدارس می‌توانند ترویج تغذیه سالم را با لقمه‌های سالم داشته باشند

پریسا زمان در رابطه با وضعیت کیفیت تغذیه در مدارس درگفت‌وگو با پانا بیان کرد:«کیفیت تغذیه در بوفه مدارس تقریبا وضعیت قابل قبولی دارند، البته مدارسی هستند که برخلاف دستورالعمل و شیوه‌نامه عمل می‌کنند و تغذیه‌های ناسالم مثل ساندویچ فلافل، انواع سس‌ها ،نسکافه، غذاهای سرخ کردنی و خیلی از غذاهای ناسالمی که برای دانش‌آموزان مضر است مثل نوشابه‌های گازدار را توزیع می‌کنند.»

وی‌افزود:«سعی کردیم با بازدیدهایی که از طرف مراقبین سلامت،کادر اداره ناحیه ۴ ،  اداره کل و ارسال پیام‌ها به مدیران انجام می‌شود، تا جایی که می‌توانیم مواد غذایی موجود در بوفه‌ها را برای دانش‌آموزان ایمن کنیم.»

زمان اظهارکرد:«باید از خوراکی‌هایی که بتواند تمام ریزمغذی‌ها را به بدن دانش‌آموزان انتقال دهند، استفاده کنیم. برای مثال از مغزیجات به جای خوراکی‌های شور و پرچرب مثل چیپس و پفک، از نخودچی و کشمش در بوفه‌های مدارس استفاده شود.»

 کارشناس مسئول سلامت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش پرورش ناحیه ۴ کرج بیان کرد:«بهتر است به تغذیه گذشته‌ها برگردیم.در نظر داریم تا عرضه میوه را هم در بوفه‌های مدارس داشته باشیم. زیرا این میوه‌ها را به صورت تکه شده و یا کامل و شسته در ظرف‌های تمیز و مرتب به فروش برسند. برای انجام این کار، مدارس می‌توانند از ظرفیت خود انجمن هم استفاده کنند.»

زمان در پایان گفت:« مدارس می‌توانند ترویج تغذیه سالم با ارائه لقمه‌های سالم را در مدرسه داشته باشند.چون دانش‌آموزان وقتی کنار هم هستند، از یکدیگر تقلید می‌کنند؛این‌گونه می‌توانند تغذیه سالم را بین دانش‌آموزان رواج داد.»

خبرنگار : دانش‌آموز : مینوتا جامه بزرگی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار