رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی شهرداری شیراز:

شهرداری شیراز همواره در زمینه توسعه گردشگری مذهبی پیشتاز بوده است

فارس(پانا)-رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز گفت: شهرداری شیراز همواره در زمینه توسعه گردشگری مذهبی پیشتاز بوده و لازم است همکاری و هم‌افزایی سایر نهادها در این مسیر شکل گیرد و شهرداری شیراز با روی گشاده آماده همکاری در این حوزه است.

کد مطلب: ۱۵۷۵۸۷۴
لینک کوتاه کپی شد
شهرداری شیراز همواره در زمینه توسعه گردشگری مذهبی پیشتاز بوده است

علی نیری، رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز با تاکید بر جایگاه ویژه شیراز به عنوان «سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران»، بر اهمیت توسعه زیرساخت‌ها، برنامه‌ریزی جامع و همکاری بین‌نهادی برای جذب زائران و گردشگران مذهبی تاکید کرد و گفت: توسعه این صنعت سودآور نه تنها به تقویت اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی به نفت کمک می‌کند، بلکه موجب اعتلای فرهنگی و معنوی جامعه نیز خواهد شد.

رئیس اداره گردشگری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شیراز، در نشست «کمیسیون تخصصی کارگروه ملی زیارت» که با حضور مسئولان ارشد استان فارس و نمایندگان وزارتخانه‌های مختلف برگزار شد، بر اهمیت گردشگری مذهبی در شیراز تاکید کرد و به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد که شیراز را «سومین حرم اهل بیت (ع)» و «قله برجسته کشور در علم، ادب، هنر و تدین» توصیف کرده‌اند. 

وی با بیان اینکه صنعت گردشگری در جهان امروز، به‌ویژه در ایران اسلامی، نیازمند بهره‌برداری صحیح و الهام‌گرفته از ارزش‌های قرآنی و اسلامی است، اظهار داشت: با وجود پتانسیل‌های فراوان، ایران از جایگاه مناسبی در سطح منطقه برخوردار نیست و توجه به دیدگاه اسلام و قرآن در این زمینه می‌تواند تحول‌آفرین باشد.

نیری همچنین گردشگری را به عنوان یک صنعت درآمدزا و فرصتی طلایی برای اقتصاد کشور در شرایط تحریم‌های متعدد معرفی کرد و تاکید کرد: توسعه گردشگری راهکاری برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و کاهش وابستگی به صنعت نفت است.

وی به چالش‌های پیش روی گردشگری مذهبی در شیراز نیز اشاره کرد و از جمله آن‌ها به عدم تبلیغات کافی برای بناهای مذهبی، موانع ساختاری در مدیریت و برنامه‌ریزی، و فقدان بسته‌های جامع گردشگری مذهبی، افزود: عدم تربیت راهنمایان تخصصی و کمبود همایش‌های علمی و اجرایی از مشکلات موجود در این حوزه است.

وی، مزایای متعددی را برای گردشگری مذهبی شیراز برشمرد، از جمله وجود آیین‌های مذهبی جذاب، نیاز روانی و معنوی زائران، و هزینه‌کرد بیشتر آن‌ها نسبت به سایر گردشگران است، گفت: بسترهای مناسب برای انتقال مفاهیم دینی و ایجاد فرصت‌های شغلی و رونق اقتصادی وجود دارد که این مزایا می‌توانند به تقویت فرهنگ و تبلیغات مذهبی کمک کنند.

نیری ضمن ارائه پیشنهادی در بخش برنامه‌های آینده حوزه گردشگری مذهبی، از جمله ایجاد «مثلث گردشگری مذهبی» با همکاری مشهد، قم و شیراز، برگزاری همایش‌هایی درباره تاثیر مذهب شیعه در معماری بناهای تاریخی و معرفی «دهه کرامت» به عنوان هفته گردشگری مذهبی، گفت: شهرداری شیراز همواره در زمینه توسعه گردشگری مذهبی پیشتاز بوده است و لازم است همکاری و هم‌افزایی سایر نهادها در این مسیر شکل گیرد و شهرداری شیراز با روی گشاده آماده همکاری در این حوزه است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار