دیدار وزیر آموزش و پرورش با خانواده معلم شهید «مسعود دهکردی»

تهران (پانا) - ‌همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم، وزیر آموزش و پرورش با حضور در منزل معلم شهید‌ مسعود معتمدی دهکردی با خانواده این معلم بزرگوار دیدار و گفت‌وگو کرد.

کد مطلب: ۱۵۶۹۴۰۵
لینک کوتاه کپی شد
دیدار وزیر آموزش و پرورش با خانواده معلم شهید «مسعود دهکردی»

‌شامگاه یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه همزمان با گرامیداشت مقام معلم، علیرضا کاظمی با حضور در منزل شهید مسعود معتمدی دهکردی با اعضای خانواده این معلم شهید دیدار و گفت‌وگو کرد.

کاظمی ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای دانش آموز و معلمان شهید بیان کرد: معلمان در طول چهل سال انقلاب اسلامی نشان داده‌‌اند که در راه آرمان‌‌های انقلاب قدم بر‌می‌دارند و به تربیت دانش‌آموزانی در تراز انقلاب می‌پردازند تا رهروانی راستین برای ایران اسلامی باشند.

وی ضمن بیان خاطراتی از جنگ و جبهه افزود: شهدا حق بزرگی بر گردن مردم ایران ‌دارند و خانواده شهدا هم در ادامه راه شهیدان با صبر و متانت خود و عمل به وصایای آنان نقش مهمی در زنده نگهداشتن یاد و خاطره آنان دارند.

وزیر آموزش‌ و پرورش با تأکید بر این‌که شهدا از بهترین افراد جامعه بودند و باید الگوی جوانان جامعه قرار گیرند، تصریح کرد: باید تلاش کنیم راه شهدای والامقام را ادامه و راه و رسم آنان را در زندگی الگوی خود قرار دهیم.

کاظمی با بیان این‌که شهادت مقامی است که به ‌آسانی حاصل نمی‌شود، شهدا از بهترین افراد بودند لذا باید الگوی جوانان جامعه قرار گیرند، گفت: باید به‌ گونه‌ای تلاش کنیم که مدیون شهدا نباشیم.

در ادامه این دیدار خانواده شهید دهکردی با بیان خاطراتی از آن شهید بزرگوار، از معلمان که برای آموزش کودکان تلاش می‌کنند، تشکر کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار