در مراسم سراسری بزرگداشت روز شهید صورت گرفت:

تجلیل از فرزندان شهدا و جانبازان شاغل در آموزش و پرورش استان همدان

همدان(پانا)- در مراسم سراسری بزرگداشت روز شهید، با حضور استاندار همدان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، از فرزندان شهدا و جانبازان شاغل در آموزش و پرورش استان همدان تجلیل به عمل آمد.

کد مطلب: ۱۵۵۲۴۵۴
لینک کوتاه کپی شد
تجلیل از فرزندان شهدا و جانبازان شاغل در آموزش و پرورش استان همدان

مراسم سراسری بزرگداشت روز شهید با حضور حمید ملانوری شمسی، استاندار همدان، رسول شیدایی، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در سالن اجتماعات خانه معلم همدان برگزار شد.

 

گفتنی است تجلیل از فرهنگیان و دانش‌آموزان فرزند شهید از جمله برنامه‌های ویژه ایام بزرگداشت مقام شهدای سرافراز است که در نقاط مختلف استان اجرا می‌شود.

 

شایان ذکر است: ۲۲ اسفند، که در تقویم به نام روز شهید نامگذاری شده، روزی است برای تجلیل از مردان و زنانی که با ایثار و فداکاری خود، تاریخ ساز شدند و امنیت امروز ما را رقم زدند. این روز، تنها یک یادآوری از گذشتگان نیست، بلکه فرصتی برای تجدید پیمان با کسانی است که برای حفظ عزت و استقلال کشور، جان خود را فدای وطن کردند و امروز ما مسئول ادامه دادن این راه و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی هستیم.

 

 

خبرنگار : خبرگزاری پانا

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار