قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی:

تربیت نسل توانمند بدون همراهی استان‌ها ممکن نیست

گلستان (پانا) - قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش استان گلستان، بر نقش مهم استان‌ها در پیشبرد طرح‌های کلان دانش‌آموزی تأکید کرد و توسعه مهارت‌های اجتماعی، اردوهای تربیتی و شوراهای دانش‌آموزی را از اولویت‌های اساسی این سازمان دانست.

کد مطلب: ۱۶۳۶۰۷۶
لینک کوتاه کپی شد
تربیت نسل توانمند بدون همراهی استان‌ها ممکن نیست

علی فلاحتکار در نشست شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان ضمن تشکر از استقبال گرم مدیرکل و تیم آموزش‌وپرورش استان به تشریح اهداف و برنامه‌های سازمان دانش‌آموزی پرداخت و بر ضرورت هم‌افزایی و همکاری نزدیک‌تر بین سازمان دانش‌آموزی و آموزش‌وپرورش تأکید کرد و گفت: در سازمان دانش‌آموزی کشور به دنبال آن هستیم که دانش‌آموزان را به عنوان سفیران فرهنگی، اجتماعی و مهارتی تربیت کنیم.

وی افزود: این امر جز با همکاری و حمایت مدیران استان‌ها امکان‌پذیر نیست.

قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور با اشاره به طرح‌های کلان سازمان، خواستار توجه ویژه به توسعه برنامه‌های دانش‌آموزی در حوزه‌های مختلف از جمله آموزش مهارت‌های اجتماعی، اردوهای تربیتی، و تقویت شوراهای دانش‌آموزی شد.

قدرت‌الله نظری، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان گلستان نیز ضمن خوش‌آمدگویی، این ملاقات را فرصتی ارزشمند برای توسعه و تقویت برنامه‌های دانش‌آموزی و تشکیلاتی در استان دانست.

نظری با اشاره به نقش اثرگذار سازمان دانش‌آموزی در ارتقای مهارت‌ها، هویت‌بخشی و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان تأکید کرد:حضور قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی کشور در گلستان، نقطه عطفی برای گسترش فعالیت‌های دانش‌آموزی است که ما به عنوان متولیان آموزش‌وپرورش استان، نگاه ویژه‌ای به آن داریم.هدف ما ایجاد بسترهای مناسب برای پرورش دانش‌آموزانی با انگیزه، متعهد و مسئولیت‌پذیر است که بتوانند آینده کشور را رقم بزنند.

وی افزود:دانش‌آموزان، سرمایه‌های اصلی نظام آموزشی هستند و وظیفه ماست تا با استفاده از ظرفیت‌های سازمان دانش‌آموزی، برنامه‌های پرورشی و تشکیلاتی را به گونه‌ای پیش ببریم که دانش‌آموزان بتوانند با مشارکت فعال در جامعه، نقش‌آفرینی کنند.

نظری با تأکید بر اهمیت نقش دانش‌آموزان در تربیت نسلی توانمند و آینده‌ساز، از همه اعضا خواست با همدلی و تلاش مستمر زمینه‌های رشد و توسعه فعالیت‌های دانش‌آموزی را در استان فراهم کنند.

در این جلسه که معاونین مختلف آموزش‌وپرورش استان و مسئولان تشکیلات دانش‌آموزی نیز حضور داشتند، راهکارهای عملی برای ارتقای کیفیت فعالیت‌های دانش‌آموزی، گسترش برنامه‌های مشارکتی و ایجاد انگیزه در میان دانش‌آموزان مورد بررسی قرار گرفت. همچنین موضوعات مرتبط با برنامه ملی «وطن‌یار» و نقش دانش‌آموزان در تحکیم هویت ملی و دینی مورد تأکید قرار گرفت

خبرنگار : معصومه سلطانپور

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار