مدیر دبیرستان نمونه دولتی دکتر سلطانی:

المپیادهای علمی بستری برای شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان است

فارسان (پانا) - المپیاد علمی دانش‌آموزی همزمان با سراسر کشور، در شهرستان فارسان و به میزبانی دبیرستان نمونه دولتی دکتر سلطانی آغاز شد. این رویداد علمی با حضور دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند، در فضایی آرام و منظم در حال برگزاری است.

کد مطلب: ۱۶۶۰۱۹۱
لینک کوتاه کپی شد
المپیادهای علمی بستری برای شکوفایی استعدادهای دانش‌آموزان است

به گزارش خبرنگار پانا المپیاد علمی دانش‌آموزی همزمان با سراسر کشور، در شهرستان فارسان و به میزبانی دبیرستان نمونه دولتی دکتر سلطانی آغاز شد. این رویداد علمی با حضور دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند، در فضایی آرام و منظم در حال برگزاری است.

حلیمه سلیمانی، مدیر دبیرستان نمونه دولتی دکتر سلطانی، در گفت‌وگو با خبرنگاران پانا با تأکید بر اهمیت المپیادهای علمی اظهار کرد:«برگزاری این مسابقات نقش مؤثری در شناسایی استعدادهای برتر، تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان و ایجاد انگیزه برای پیشرفت تحصیلی آنان دارد.» 

وی افزود:«المپیادهای علمی فرصتی ارزشمند برای دانش‌آموزان فراهم می‌کند تا علاوه بر سنجش توانمندی‌های علمی خود، با روحیه رقابت سالم، تلاش، پشتکار و پژوهش آشنا شوند و مسیر رشد علمی خود را با انگیزه بیشتری دنبال کنند.» 

مدیر دبیرستان نمونه دولتی دکتر سلطانی با اشاره به تمهیدات اندیشیده‌شده برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد گفت:« تمامی امکانات و شرایط لازم از جمله فضای استاندارد، نظم اجرایی و نظارت دقیق فراهم شده است تا آزمون‌ها در بهترین شرایط ممکن برگزار شود و دانش‌آموزان با آرامش خاطر در آزمون‌ها شرکت کنند.» 

سلیمانی در پایان ضمن قدردانی از عوامل اجرایی و کادر آموزشی مدرسه، برای دانش‌آموزان شرکت‌کننده آرزوی موفقیت کرد و ابراز امیدواری نمود:«این المپیادها زمینه‌ساز شکوفایی هرچه بیشتر استعدادهای علمی دانش‌آموزان و موفقیت آنان در مراحل بالاتر علمی و کشوری باشد.»

خبرنگار : نرگس تیموری،مریم باقری خواه

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار