امام جمعه شهرستان فارسان:

دشمن پس از شکست نظامی، جنگ شناختی را برای تضعیف وحدت آغاز کرد

فارسان (پانا) - امام‌جمعه فارسان، با اشاره به ناکامی‌های اخیر دشمن در صحنه میدانی، اظهار کرد: جنگ شناختی، سنگر جدید دشمن پس از خاموشی توپ‌ها است و دشمن پس از شکست نظامی، این بار با هدف قرار دادن ذهن‌ها، جنگ شناختی را برای تضعیف وحدت ملی آغاز کرده است.

کد مطلب: ۱۶۴۰۵۹۱
لینک کوتاه کپی شد
دشمن پس از شکست نظامی، جنگ شناختی را برای تضعیف وحدت آغاز کرد

حجت‌الاسلام والمسلمین محسن ملک‌پور در خطبه‌های این هفته با اشاره به تحولات منطقه‌ای و لزوم درک ماهیت درگیری‌های جدید، با تاکید بر این نکته تأکید که جنگ‌ها با توقف عملیات نظامی پایان نمی‌یابند  اظهار کرد: جنگ صرفاً با پایان درگیری‌های نظامی تمام نمی‌شود؛ بلکه بعد از خاموش شدن صدای توپ و موشک، نبردی بزرگ‌تر و پیچیده‌تر آغاز می‌شود؛ یعنی جنگ شناختی و رسانه‌ای کشور شروع خواهد شد.

وی تصریح کرد: دشمن ناکام در میدان نظامی، هدف اصلی خود را تغییر داده و اکنون تلاش می‌کند با هدف قرار دادن ذهن‌ها، کاهش اعتماد عمومی و تضعیف وحدت اجتماعی، به اهداف خود دست یابد؛ لذا کشور نیازمند روایت‌سازی صحیح، مستند و امیدبخش است.

امام‌جمعه فارسان با گرامیداشت دهم آذرماه، سالروز شهادت آیت‌الله سید حسن مدرس، این فقیه مجاهد را نماد دشمن‌شناسی، ضدیت با استکبار و مطالبه‌گری برای استقلال و اجرای احکام اسلام توصیف کرد.

وی با تبریک این روز به نمایندگان مجلس، بر لزوم ایفای نقش پارلمان در دو حوزه اساسی تأکید کرد: مجلس باید تمام همت خود را بر تدوین قوانینی بگذارد که کارآمدی دولت را ارتقا بخشد؛ نظارت کامل بر حسن اجرای قوانین توسط دولت صورت گیرد تا دشمنان نتوانند با سنگ‌اندازی، حقانیت نظام سیاسی را زیر سؤال ببرند.

در ادامه، وی با یادآوری نقش محوری مجلس در ترسیم نقشه راه اجرایی کشور، از نمایندگان خواست تا در کنار وظایف قانون‌گذاری و نظارتی، زهد و ساده‌زیستی را در زندگی شخصی فراموش نکنند.

خبرنگار : هستی مردانی‌کرانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار