مسئول عملیات امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر بروجن:

روز اهدای خون فرصتی برای نجات جان‌ها و تقویت همبستگی اجتماعی است

بروجن (پانا) - مسئول عملیات امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر بروجن در آستانه روز اهدای خون، بر اهمیت این روز به عنوان یک فرصت ویژه برای قدردانی از افرادی که با اهدای خون خود زندگی دیگران را نجات می‌دهند، تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۵۹۱۳۲۹
لینک کوتاه کپی شد
روز اهدای خون فرصتی برای نجات جان‌ها و تقویت همبستگی اجتماعی است

مجتبی چاووشی مسئول عملیات امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر بروجن در گفت‌وگو با خبرنگار پانا گفت: «رویداد اهدای خون با هدف افزایش آگاهی و تشویق مردم به اهدای خون سالم برگزار می‌شود.»

وی افزود: «روز اهدای خون معمولاً با برنامه‌های متنوعی همراه است که هدف آن‌ها آگاهی بخشی به عموم مردم درباره اهمیت اهدای خون و ترغیب افراد به مشارکت در این اقدام انسان دوستانه است.»

 مسئول عملیات امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر بروجن تصریح کرد: «اهدای خون تنها به نفع دریافت‌کنندگان نیست، بلکه فواید زیادی برای اهداکنندگان دارد که از جمله آن‌ها می توان به کاهش ریسک ابتلا به برخی بیماری‌ها، بهبود جریان خون و کاهش استرس اشاره کرد.»

چاووشی بیان کرد: «هر انسان با هر بار اهدای خون، می‌تواند جان سه نفر را نجات دهد، زیرا خون اهدا شده به سه بخش تقسیم می‌شود: پلاسما، گلبول‌های قرمز و پلاکت‌ها که هر کدام در درمان بیماری‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند.»

وی عنوان کرد: «بیماران سرطانی، افرادی که دچار کم‌خونی هستند و همچنین کسانی که در حوادثی مانند تصادفات آسیب دیده‌اند، می‌توانند از این اهدای خون بهره‌مند شوند.»

مسئول عملیات امداد و نجات هلال‌احمر بروجن بر ضرورت اهدای خون به صورت منظم تأکید کرد: «ما به خون تازه همواره نیاز داریم، نه فقط برای درمان بیماری‌ها بلکه برای پاسخگویی به حوادث، اهدای منظم خون می‌تواند حس همبستگی اجتماعی بین مردم را تقویت کند و به ایجاد مسئولیت‌پذیری اجتماعی در جامعه کمک کند.»

چاووشی در پایان با تأکید بر ایمنی فرآیند اهدای خون، خاطرنشان کرد: «فرآیند اهدای خون کاملاً امن است و تمامی تجهیزات مورد استفاده به صورت استریل و یک‌بار مصرف هستند. به همین دلیل هیچ‌گونه نگرانی‌ای از این بابت وجود ندارد.»

خبرنگار : ستایش حیدری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار