نخستین رویداد تخصصی کوشیکی کاراته برگزار شد

تهران (پانا) - نخستین رویداد تخصصی سبک کوشیکی کاراته با برگزاری آزمون ارتقای درجه دان‌های یک تا چهار، روز جمعه ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۵ در مجموعه ورزشی آفتاب (باشگاه انرژی اتمی) برگزار شد.

کد مطلب: ۱۷۵۷۹۸۹
لینک کوتاه کپی شد
نخستین رویداد تخصصی کوشیکی کاراته برگزار شد

این رویداد از ساعت ۱۰ صبح آغاز شد و در بخش نخست، شرکت‌کنندگان زیر نظر اساتید مهران غفاری، محمد والینژاد، علیرضا قاسمی و تورج عنصری، رئیس سبک کوشیکی کاراته، به مرور تکنیک‌ها و مباحث فنی مورد نیاز آزمون پرداختند.

در ادامه، مراحل مختلف آزمون در بخش‌های عملی و فنی برگزار شد و توانایی شرکت‌کنندگان در اجرای تکنیک‌ها و آیتم‌های تعیین‌شده مورد ارزیابی قرار گرفت.

در این رویداد، عطایی، عضو هیأت‌رئیسه فدراسیون کاراته، و مجید دوستی، از قهرمانان و پیشکسوتان کاتای کاراته کشور، نیز حضور داشتند و از روند برگزاری آن حمایت کردند.

در پایان این آزمون و بر اساس ارزیابی‌های فنی صورت‌گرفته، ابوالفضل عبدی و امیرحسین عبدی موفق شدند عنوان «فنی‌ترین رزمی‌کار سال ۱۴۰۵ سبک کوشیکی کاراته» را کسب کنند و تندیس این عنوان را دریافت کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار