کاظمی در گفت‌وگو با پانا:

هدف از حضور در «پویش مدرسه بساز»، ترسیم فضای‌آموزشی مناسب در مناطق کم‌برخوردار است

تهران (پانا) - پیشکسوت فوتبال کشورمان با بیان اینکه همپای عزیزان در آموزش و پرورش در ساخت مدرسه گام برمی‌داریم، گفت :هدف از حضور در «پویش مدرسه بساز»، ترسیم فضای‌آموزشی مناسب در مناطق کم‌برخوردار است.

کد مطلب: ۱۶۶۹۷۴۱
لینک کوتاه کپی شد
هدف از حضور در «پویش مدرسه بساز»، ترسیم فضای‌آموزشی مناسب در مناطق کم‌برخوردار است

مدرسه، خانه دوم آینده سازان ایران اسلامی و نوابغ ورزش ایران در رشته‌های مختلف است که کت و سلوار مدیریت در عرصه‌های مختلف به ویژه مدیریت ورزشی را خواهند پوشید.

کلاس‌های درس، پایگاه نخبه پروری برای استمرار عزت و اقتدار ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف است. روزی همین دانش آموزان که پشت نیمکت مدرسه نشسته‌اند، به عنوان پزشک، معلم، مهندس یا کارآفرین  به کشور و ملت بزرگ ایران خدمت خواهند کرد.

توسعه فضاهای آموزشی، محرومیت‌زدایی از اضلاع مهم شکل دهنده «پویش ملی بساز مدرسه» است. ترسیم آینده‌ای روشن برای کودکان عزیزمان که در دورترین و کم برخوردارترین مناطق کشور در رویای سربازی برای ایران اسلامی در عرصه‌های علمی، فناوری تا ورزشی هستند، از اهداف مهم اجرای این گام طلایی در توسعه فضاهای آموزشی محرومیت زدایی است.

4f15b45e-5888-40e2-8656-78c11fbb8c63

ساخت مدارس استاندارد و ایمن، ایستگاه نهایی اجرای «پویش ملی بساز مدرسه» است. رسیدن به عدالت آموزشی، افقی طلایی است که مجموعه عظیم و تأثیرگذار آموزش و پرورش کشور، با اجرای «پویش ملی بساز مدرسه» دنبال می‌کند.

خیلی از اهالی ورزش کشور و گوش شکسته‌هایی که برروی دایره طلایی کشتی با کسب افتخارات ماندگار عرق غیرت ملی بر پیشانی آنها نقش بست، فوتبالیست‌هایی که این بار در مستطیل سبز پیراهن خیرمدرسه ساز را بر تن دارند و می‌توانند گل‌های طلایی به ثمر برسانند و همه اهالی ورزش که بیرق پهلوانی و جوانمردی بر دوش دارند، با خشت‌هایی از جنس غیرت ملی می‌خواهند نقشی در ساختن عدالت اجتماعی  در بستر این پویش داشته باشند.

به بهانه اجرای «پویش ملی بساز مدرسه»، با فرهاد کاظمی به گفت‌و گو نشستیم.

پیشکسوت فوتبال کشورمان در آغاز این صحبت، گفت: «حسب‌الامر بچه‌های خوب ورزشکار، در «پویش ملی بساز مدرسه»، عضو شدیم و در جلسات پیرامون این پویش همواره شرکت می‌کنیم.»

کاظمی تأکید کرد‌: «همپای عزیزان در آموزش و پرورش در ساخت مدرسه گام برمی‌داریم. این تلاش بسیار ارزشمند است.»

مربی اسبق تیم فوتبال راه آهن، که از همان زمان هم اندیشه ایفای نقش در ریل‌گذاری مسیر حرکت قطار محرومیت زدایی در کشور  در ذهن داشت، امروز به عنوان یکی از خیرین مدرسه ساز می‌خواهد توپ توسعه عدالت اجتماعی را از آفساید محرومیت زدایی خارج کند، افزود: «در چندین انجمن خیریه هم در حوزه‌های دیگر عضو هستم.»

کاظمی با اشاره به اینکه هدف از حضور در انجمن‌های خیریه خدمت به مردم ایران است، تصریح کرد: «هدف از حضور در «پویش مدرسه بساز»، ترسیم فضای آموزشی مناسب برای عزیزانمان در دورترین نقاط و مناطق کم برخوردار کشور  است.»

مربی پیشین تیم فوتبال سپاهان بیان کرد: «باید به مسئولان و متولیان آموزش کشور و شخص وزیر آموزش و پرورش به‌خاطر داشتن چنین نگاه‌های ارزشمندی عرض خداقوت داشته باشم.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار