«متئوس کاستا» از اردوگاه مسی‌ها خارج شد

تهران (پانا) - ستاره برزیلی تیم فوتبال مس رفسنجان جدایی خود از این تیم را اعلام کرد.

کد مطلب: ۱۶۵۱۱۶۴
لینک کوتاه کپی شد
«متئوس کاستا» از اردوگاه مسی‌ها خارج شد

متئوس کاستا، وینگر و مهاجم برزیلی تیم فوتبال مس رفسنجان که ابتدای فصل به جمع نارنجی‌پوشان رفسنجان پیوسته بود، خیلی زود از این تیم جدا شد.

کاستا که در مقطعی از فصل درخشان ظاهر شده بود و ۲ گل و یک پاس‌گل نیز برای تیم خود ثبت کرده بود، پس از اضافه شدن مجتبی جباری به نیمکت نارنجی‌پوشان، در تفکرات او جایی نداشت و با انتشار پستی اینستاگرامی، ضمن تشکر از باشگاه مس رفسنجان، جدایی خود را اعلام کرد.

کاستا در این کپشن این پست نوشت: یک فصل مهم از دوران حرفه‌ای من با مس رفسنجان به پایان می‌رسد؛ پایانی دوستانه و همراه با احترام متقابل. مایلم از مدیران باشگاه، کادر فنی، هم‌تیمی‌ها و هواداران مس رفسنجان بابت حمایت و اعتمادی که در این مدت داشتند تشکر کنم. برای این باشگاه آرزوی موفقیت‌های ادامه‌دار دارم و با انگیزه‌ای بالا آماده‌ی چالش‌های بعدی هستم.

924827_297

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار