سرپرست سازمان دانش آموزی استان اردبیل:
نهادینهسازی فرهنگ مصرف بهینه انرژی یک سرمایه گذاری بلند مدت است
اردبیل (پانا) - سرپرست سازمان دانش آموزی استان اردبیل گفت: نهادینهسازی فرهنگ مصرف بهینه انرژی در مدارس یک سرمایه گذاری بلند مدت برای ارتقای «تابآوری ملی» است.
امینه ملکی در جلسه مشترک کارگروه استانی «طرح ملی با انرژیها» که با حضور مدیران روابط عمومی شرکت آب و برق این استان در محل سازمان دانشآموزی برگزار شد،اظهار کرد: نهادینهسازی فرهنگ مصرف بهینه انرژی در مدارس، صرفاً یک اقدام آموزشی نیست، بلکه یک سرمایهگذاری بلندمدت برای ارتقای «تابآوری ملی» است.
وی گفت: اگر دانشآموزان با اصول مدیریت منابع و مسئولیتپذیری اجتماعی آشنا شوند، در آینده به شهروندان صرفهجو تبدیل خواهند شد.
سرپرست سازمان دانشآموزی استان اردبیل ادامه داد: همچنین دانشآموزان به هنگام مواجهه با بحرانها مقاومتر بوده و در شرایط تحریم یا محدودیت منابع، تحمل بیشتری در برابر سختیها خواهند داشت.
ملکی تصریح کرد: مدیریت صحیح منابع، باعث کاهش هزینه خانوارها و دولت شده و منابع آزاد شده از محل صرفهجویی را میتوان در جای دیگر سرمایهگذاری کرد.
وی افزود : درک عمیقتر از پیامدهای زیستمحیطی مصرف انرژی توسط دانشآموزان به عنوان آیندهسازان میهن عزیز اسلامی، منجر به اتخاذ سیاستهای پایدارتر در آینده خواهدشد.
در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد، همزمان با سراسر کشور برنامه استانی « روز با انرژیها» روز دوشنبه بیستوهفتم مهرماه با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در دبستان دخترانه معلم اردبیل برگزار شود.
ارسال دیدگاه