الحسین اردن در جهنم نقش جهان/ نویدکیا: باید شکست بازی رفت را جبران کنیم

تهران (پانا) - سرمربی تیم فوتبال سپاهان گفت: بازی قبلی در اردن را از دست دادیم و باید تلاش مضاعف داشته باشیم تا بازی قبلی را جبران کنیم.

کد مطلب: ۱۶۳۸۸۹۲
لینک کوتاه کپی شد
الحسین اردن در جهنم نقش جهان/ نویدکیا: باید شکست بازی رفت را جبران کنیم

محرم نویدکیا سرمربی تیم فوتبال سپاهان در نشست خبری پیش از دیدار با الحسین اردن اظهار داشت: شاید با یکی از بهترین تیم‌های گروه بازی داریم، بازی قبلی در اردن را از دست دادیم و باید تلاش مضاعف داشته باشیم تا بازی قبلی را جبران کنیم.

وی ادامه داد: الحسین تیم خوبی است، برخلاف تصورمات تیم باکیفیت هستند، با چیزی که من دیدم، اردن پیشرفت سریعی در فوتبال دارد، بازیکنان خارجی باکیفیت دارند و بازی خیلی سختی خواهیم داشت، بازیکنان باید باانگیزه بالا کار کنند، می‌دانیم بازی راحتی نخواهیم داشت.

نویدکیا تصریح کرد: باید باکیفیت بالا بازی کنیم و فضاها را بگیریم، اگر فضا بدهیم می‌توانند خطرناک باشند، امیدوارم بتواتیم بازی خوبی انجام دهیم.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان در پاسخ به سؤوالی در خصوص مصدومیت‌ها گفت: مقداری از مصدومان طبیعی است، در بهترین تیم‌های دنیا نیز آسیب‌دیدگی عضلانی دارند، فاکتورهای زیادی وجود دارد، بحث‌های آنالیزی را چک کردیم، شاید یکی از دلایل اختلاف زمین تمرین و بازی است که ممکن است آسیب عضلانی داشته باشد، شاید برنامه‌ریزی خوبی نداشته‌ایم اما کادر فوق‌العاده خوب و قوی داریم و همه بحث‌های جسمانی را روزانه چک می‌کنیم.

وی ادامه داد: عوامل زیادی دخیل است، برخی آسیب‌ها برخوردی بوده است، آسیب ایوان در بازی با گل‌گهر سیرجان بود، همین اتفاق برای آلوز در بازی پیکان افتاد، آریا شفیع‌دوست در تیم ملی امید مصدوم شد، آسیب‌های عضلانی اتفاق می‌افتد و باید کنار بیاییم، موقعی ۳ بازیکن نداریم اما نفرات دیگر می‌آیند، اتفاق طبیعی است.

نویدکیا در پایان گفت: باید فکر کنیم تغییرات سرمربی، سیستم و نوع تمرینات هم باعث می‌شود آسیب‌های گهگاهی اتفاق بیفتد، تمام تلاشمان را می‌کنیم که کمتر شود، سخت‌گیر نیستم که باید همه باشند زیرا می‌دانیم مصدومیت طبیعی است و بیش از حد حساسیت داشتن، درگیری ذهنی ایجاد می‌کند.

همچنین سیدحسین حسینی بازیکن تیم فوتبال سپاهان که در نشست خبری پیش از دیدار با الحسین اردن حاضر شده بود، اظهار داشت: فردا بازی خیلی سختی داریم، بازی رفت را متاسفانه باختیم ولی همه کادر و بازیکنان انگیزه مضاعف داریم تا جبران کنیم و فردا در حضور تماشاگران با یک بازی خوب ۳ امتیاز را کسب کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بازی فردا سخت است، تفاضل برای ما مهم است اما هدف اول این است که در بازی فردا پیروز شویم، برای صدرنشینی کمی شانس نیاز داریم تا الحسین در بازی بعدی نتیجه نگیرد.

حسینی تصریح کرد: تیم در شرایط خوبی است و بازیکنان به هماهنگی کامل رسیدند؛ خوشحالم با بازیکنانی هستم که در سطح آسیا و تیم ملی هستند، امیدوارم حضور پرشور تماشاگران را داشته باشیم، خیلی وقت است نقش‌جهان پر نشده است و وقتی می‌‌رویم و می‌بینیم تماشاگر کمی در ورزشگاه است شاید شور و انگیزه همیشگی را نداشته باشیم.

بازیکن تیم فوتبال سپاهان در پایان گفت: امیدوارم هواداران فردا حضور پرشوری داشته باشند و به ما انرژی بدهند که بتوانیم بازی خوبی شاهد باشیم و به پیروزی برسیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار