نایب رئیس مجلس شورای اسلامی:

رهبر شهید انقلاب، معلمی دلسوز و فداکار برای مردم بود

خرم آباد ناحیه یک (پانا) -نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم تشییع رهبر در لرستان با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید انقلاب، معلمی را برجسته‌ترین ویژگی ایشان دانست و گفت: او تمام زندگی خود را وقف مردم، ایران و اسلام کرد.

کد مطلب: ۱۷۱۷۶۸۸
لینک کوتاه کپی شد
حجم فایل ویدیویی : ۲۰.۰۷M مدت زمان فایل ویدیویی : ۱۵:۲۱:۰۲ دانلود فایل

حمیدرضا حاجی‌بابایی، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، در مراسم تشییع رهبر در لرستان و در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی رهبر شهید انقلاب، اظهار کرد: مهم‌ترین ویژگی رهبر ما، معلم بودن ایشان بود؛ معلمی که معنای واقعی تعلیم و تربیت را در عمل به نمایش گذاشت.

وی افزود: رهبر شهید انقلاب جامعه و مردم را از صمیم قلب دوست داشت، به آنان عشق می‌ورزید و همه وجود خود را برای خدمت به مردم فدا کرد. دغدغه او چیزی جز سعادت، زندگی شایسته و عاقبت‌به‌خیری مردم نبود.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رهبر شهید انقلاب مهربان‌ترین معلم ایران بود، تصریح کرد: ایشان با ایثار و ازخودگذشتگی، تمام توان خود را برای اعتلای ایران، اسلام و تربیت نسل‌های آینده به کار گرفت.

 

حاجی‌بابایی در پایان با اشاره به شهادت رهبر شهید انقلاب گفت: امروز او به شهادت رسید تا راهش همچنان در میان دانش‌آموزان، مردم و همه دلبستگان ایران و اسلام زنده بماند و عزت و سربلندی کشور بیش از پیش تداوم یابد

خبرنگار : هستی قلی زاده، آناهیتا گودرزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار