جشنواره هنری «ریحانه» با اجرای زنده دختران بروجردی برگزار شد

لرستان (پانا)_رویداد هنری «ریحانه» به مناسبت هفته دفاع مقدس و با همت بسیج جامعه زنان، در سالن ارشاد بروجرد برگزار شد؛ جشنی شاد و خلاقانه با اجرای زنده استنداپ کمدی و پانتومیم توسط دختران نوجوان

کد مطلب: ۱۶۱۳۸۲۸
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره هنری «ریحانه» با اجرای زنده دختران بروجردی برگزار شد

به مناسبت هفته دفاع مقدس، جشنواره هنری «ریحانه» با هدف ایجاد فضای شاد، پویا و خلاق برای دختران، با همت بسیج جامعه زنان در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بروجرد برگزار شد.

در این رویداد، شرکت‌کنندگان در قالب اجرای زنده استنداپ کمدی و پانتومیم به رقابت پرداختند. داوری این جشنواره را حسین ایزدی (کارگردان)، حسام‌الدین شریعتمداری (بازیگر مطرح بروجردی) و صبا ستایش‌مهر بر عهده داشتند.

در پایان برنامه، گروه‌های برتر با رأی داوران انتخاب و با جوایز نقدی تقدیر شدند. جشنواره «ریحانه» با استقبال گرم خانواده‌ها همراه بود و زمینه‌ای برای شکوفایی استعدادهای هنری در میان دختران نوجوان فراهم کرد.

 

خبرنگار : مهرسا گودرزی, مهرسا گودرزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار