آزادگان عالم در خیمه حسین اند.

لرستان(پانا) - موکب مردمی امام خامنه ای(قدس)همه ساله با فرا رسیدن اربعین حسینی با برپایی موکب مردمی به خدمت رسانی به زوار اباعبدالله الحسین(ع) می پردازند.این موکب در ورودی شهر خرم آباد روزانه میزبان بیش از ۵۰ هزار زائر اربعین می باشد.

کد مطلب: ۱۵۹۳۹۲۰
لینک کوتاه کپی شد
آزادگان عالم در خیمه حسین اند.

موکب مردمی امام خامنه‌ای بیش از ۱۲ سال در ورودی شهر خرم آباد در حال خدمت رسانی به زائران اربعین است و به صورت مردمی و با نذورات عاشقان اهل بیت در بخش‌های گوناگون به زائران امام حسین(ع) شبانه روزی خدمت می‌کند.

این موکب هر ساله چند روز قبل از اربعین در ۵ کیلومتری جاده خرم آباد به مهران آغاز و حدود ۲۵ شبانه روز به زائران بیش از ۱۵ استان و حتی زائران کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی خدمات ارائه می‌دهد. بسیاری از مساجد شهری و روستایی و حسینیه‌ها و حتی بیش از ۴۰۰ خانه برای اسکان و پذیرایی از زوار اعلام آمادگی کردند.

این موکب مسجد،وضوخانه،آشپزخانه،حمام، سرویس بهداشتی،چایخانه،داروخانه رایگان و پارکینگ امن برای خودروهای زائران وجود دارد. این موکب روزانه به ۵۰ هزار زائر اربعینی خدمت رسانی می‌کند.

خبرنگار : سیده فاطمه موسوی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار