پیکر دانشآموز کلاس اولی مدرسه میناب در قم به خاک سپرده شد
قم (پانا) - پیکر کودک شهید محمدصادق غلامی، دانشآموز کلاس اولی مدرسه میناب ،امروز در قم تشییع و خاکسپاری شد.
پیکرهای مطهر ۱۰ شهید مظلوم تجاوز ددمنشانه اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار به میهن اسلامی، امروز با حضور پرشور مسئولان، فرماندهان نیروهای مسلح و قشرهای مختلف مردم از مسجد امام حسن عسکری(ع) تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع شد.
تشییعکنندگان در حالی که پرچمهای مقدس جمهوری اسلامی، بیرقهای سیاه و سرخ مزین به نام اهلبیت(ع) و تمثالهای مبارک رهبر معظم انقلاب(ره) و شهدا را در دست داشتند، پیکرهای مطهر را تا مضجع شریف کریمه اهلبیت(س) تشییع کرده و در آیین اقامه نماز به امامت آیت الله سیدمحمد سعیدی (امام جمعه قم) شرکت کردند.
پیکر مطهر پاسدار شهید مرتضی علمخواه استاد دانشگاه، سرباز علیاصغر خانی، دانش آموز محمدصادق غلامی و رحیم حسنلو، محمد وزینیاکبر و اسماعیل جعفری از کارگران یک مجتمع صنعتی در شهرک محمودآباد جهت خاکسپاری به گلزار شهدای قم منتقل شد.
همچنین پیکر مطهر شهید سعید احمدی مینا در گلزار شهدای بهشت معصومه(س) و پیکر شهید سید مجید موحد ابطحی نیز در بقعه مبارکه امامزاده حمزه(ع) به خاک سپرده شد.
پیکر مطهر شهید مجید سروری نیز به استان البرز و پیکر مطهر شهید عبدالرضا بقلان نیز برای خاکسپاری به شهر شوش دانیال انتقال یافت.
کودک ۷ ساله شهید محمدصادق غلامی زائر کربلا و دانش آموز پایه اولی مدرسه شجره طیبه میناب بود که به سبب حضور پدرش حجت الاسلام والمسلمین علی غلامی به عنوان استاد حوزه علمیه میناب در این شهر سکونت داشت و جهت خاکسپاری به زادگاهش قم منتقل شد.
مراسم وداع با شهدا شامگاه دوشنبه در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شده بود.
ارسال دیدگاه