سید محمد بهشتی در گفت‌و گو با پانا

علی حاتمی شاعر سینمای ایران است

فرح بخش : علی حاتمی اصلا بهشتی را دوست نداشت

تهران(پانا) - سید محمد بهشتی، رئیس پژوهشکده میراث فرهنگی و فعال و اندیشمند حوزه سینما در مراسم آئین بزرگداشت زنده‌یاد استاد علی حاتمی عنوان کرد که علی حاتمی شاعر سینمای ایران بود . این در حالی است که فرح بخش یکی از سینماگران قدیمی نسبت به دعوت او در مراسم بزرگداشت حاتمی واکنش نشان داد و عنوان کرد که علی حاتمی اصلا بهشتی را دوست نداشت.

کد مطلب: ۱۷۳۰۵۷۱
لینک کوتاه کپی شد
علی حاتمی شاعر سینمای ایران است

سید محمد بهشتی،رئیس پژوهشکده میراث فرهنگی و فعال و اندیشمند حوزه سینما در گفت‌و گو با پانا با اشاره به بزرگداشت زنده یاد علی حاتمی گفت:«مرحوم علی حاتمی لقب اش در سینمای ایران سعدی سینمای ایران هست، این لقب لقب اغراق آمیزی راجب علی حاتمی نیست.»

وی افزود: «حقیقتاً علی حاتمی شاعر سینمای ایران است و این که می گوییم شاعر سینما، یعنی دیالوگ های فیلم هایش و حتی همه چیز وی شعر بوده، حتی سینمای وی هم شعر بوده؛ شعرفیلم مادر‌، شعر فیلم هزار دستان، شعر فیلم حاجی واشنگتن،‌ شعر فیلم کمال الملکش، همه آنها شعر هست و می دانید که  هر چیزی که به مقام شعر می رسد، جاودانه می شود.»

بهشتی تصریح کرد:«قصه‌های فیلم های دیگر کهنه نمی شود، بیات نمی شود، پژمرده نمی شود، یعنی امروز هم بعد از سال‌ها می‌شود فیلم‌های علی حاتمی را دید و لذت برد، ۵۰ سال دیگر هم می شود دید و لذت برد. این ها خواص شاعر شاعرانه بودن سینمای علی حاتمی است.»

IMG_20260816_221833_605

وی خاطرنشان کرد: «مرحوم علی حاتمی درست می‌دانست کدام بخش های آثار را موسیقی بزند و به شخصه خیلی چیز ها از ایشان آموختم، جای ایشان در میان ما خالی است، وی برای ما یک میراث ارزشمندی را در سینما ایران باقی گذاشت.»

وی در پایان گفت: «یک  سری آثار هستند که فراموش می شوند اما یک دسته دیگر از آثار مثل آثار علی حاتمی هیچوقت فراموش نمی شوند بلکه در یاد ها باقی می مانند.»

این در حالی است که حسین فرح بخش پس از حضور سید محمد بهشتی در مراسم بزرگداشت زنده یاد علی حاتمی به دعوت کنندگان اعتراضاتی داشت و عنوان کرده بود بهشتی علی حاتمی را اذیت کرد ، بعد برای رونمایی از او دعوت کردند.

حسین فرح بخش سینماگر قدیمی در شبکه های اجتماعی نسبت به حضور محمد بهشتی در آیین بزرگداشت علی حاتمی واکنش نشان داد.

فرح بخش عنوان کرد: دوستان انجمن مفاخر آیا شما اقای بهشتی را می‌شناسید که ایشان را برای رونمایی از پوستر علی حاتمی دعوت کردید؟بهشتی کسی است که در زمان فیلم مادر و دل شدگان علی حاتمی را اذیت کرد.

وی یادآور شد: شما چرا آدم های اصلی را در مراسم دعوت نکردید؟چرا علی عباسی که حسن کچل و سوت دلان را برای حاتمی تولید کرد در این مراسم نبود؟مهدی مصیبی که طوقی و بابا شمل را برای حاتمی ساخت و مرتضی شایسته برای فیلم کجای این مراسم بودند؟. وارث اصلی حاتمی یعنی لیلا چرا در مراسم نبود.

فرح بخش اضافه کرد این آدم هایی که در مراسم بودند ربطی به این هنرمند نداشتند مملکت باید بهشتی بابت کارهایش محاکمه کند. این مراسم برای تطهیر بهشتی بود و ربطی به بزرگداشت حاتمی نداشت.اقای بهشتی علی حاتمی اصلا شما اقای انوار و دار و دسته اش را دوست نداشت ، از بس که اورا اذیت کردید.

ستایش محمودی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار