در گفت‌وگو با پانا:

فرصت تاریخی امروز را نباید از دست داد

هنرمندان چشم و گوش جامعه باشند؛ روایت یک فرصت کم‌نظیر تاریخی/تجربه‌ای فشرده و تاریخی؛ هنرمندان از مردم عقب نمانند

تهران (پانا) - یک کارگردان سینما با اشاره به شرایط خاص این روزهای کشور گفت: «ملت ایران در حال پشت سر گذاشتن تجربه‌ای فشرده و در عین حال بسیار غنی است که می‌تواند برای هنرمندان فرصتی کم‌نظیر باشد.»

کد مطلب: ۱۶۸۶۴۳۹
لینک کوتاه کپی شد
 فرصت تاریخی امروز را نباید از دست داد

رضا میرکریمی، کارگردان سینما در گفت‌وگو با پانا با اشاره به اهمیت ثبت این روزها گفت: «می‌توانم بگویم ما به‌عنوان یک ملت در حال عبور از یک تجربه فشرده اما فوق‌العاده غنی هستیم و این شرایط برای هنرمندان فرصت بسیار مغتنمی است تا از دل این اتفاقات، اندوخته‌های ارزشمندی برای خود جمع‌آوری کنند.»

وی ادامه داد: «هنرمندان باید این لحظات را ببینند، حفظ کنند و نسبت به آن‌ها بی‌تفاوت نباشند، به‌ویژه اینکه از مردم عقب نمانند؛ چراکه چنین فرصت‌هایی به‌ندرت برای ملت‌ها پیش می‌آید.»

میرکریمی با اشاره به مقایسه‌ای تاریخی افزود: «در گذشته، شاید در بازه‌های طولانی، یک قهرمان در تاریخ ما شکل می‌گرفت و سال‌ها از آن یاد می‌شد، اما امروز شرایط به‌گونه‌ای است که هر روز شاهد ظهور و معرفی قهرمانان جدیدی در حوزه‌های مختلف از جمله سیاست و عرصه‌های نظامی هستیم.»

وی تصریح کرد: «این حجم از اتفاقات غرورآفرین، پرافتخار و در عین حال سرشار از تجربه، کمتر برای ملتی در یک مقطع زمانی کوتاه رخ می‌دهد و همین موضوع اهمیت ثبت و توجه به این لحظات را دوچندان می‌کند.»

این کارگردان سینما تأکید کرد: «به اعتقاد من، هنرمندان نباید این فرصت را از دست بدهند و لازم است با دقت بیشتری به اطراف خود نگاه کنند.»

وی در پایان گفت: «توصیه‌ام، پیش از هر چیز به خودم است که چشم‌ها و گوش‌ها باید بیش از گذشته فعال باشد، به‌ویژه در میان مردم؛ چراکه بسیاری از این تجربه‌ها و روایت‌ها در بطن جامعه شکل می‌گیرد و باید به‌درستی دیده و ثبت شود.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار