هر دانش‌آموز باید در مدرسه یک مهارت کاربردی فرا بگیرد

شیراز (پانا) - وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرگزاری پانا با تأکید بر ضرورت تحول در ساختار آموزشی و فاصله گرفتن از رویکردهای حفظ‌محور گفت: برنامه‌ریزی‌های جدید وزارتخانه بر پایه بازنگری در محتوای درسی استوار است تا دانش‌آموزان متناسب با استعداد و علاقه خود، مهارت‌های کاربردی و اشتغال‌زا را در محیط مدرسه فرا بگیرند.

کد مطلب: ۱۶۶۶۹۰۹
لینک کوتاه کپی شد
هر دانش‌آموز باید در مدرسه یک مهارت کاربردی فرا بگیرد

علیرضا کاظمی در گفت‌وگو اختصاصی  با پانا، با تشریح برنامه‌های این وزارتخانه برای تغییر ریل آموزش از حافظه‌محوری به سمت پرورش تفکر اظهار داشت: «برای تحقق این هدف، بازنگری در برنامه‌های درسی یک ضرورت است؛ محتوای آموزشی باید به‌گونه‌ای تنظیم شود که دانش‌آموزان در کنار مطالعه، فرصت تمرین و به‌کارگیری آموخته‌های خود را در فضای واقعی داشته باشند.»

وزیر آموزش و پرورش توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای را از دیگر برنامه‌های محوری این وزارتخانه عنوان کرد و افزود: لازم است زمینه آشنایی دانش‌آموزان با مهارت‌هایی که منجر به اشتغال می‌شود، بیش از پیش فراهم شود تا آموزش‌ها صرفاً به مباحث نظری محدود نماند.

وی همچنین بر اهمیت توجه به علایق و استعدادهای فردی دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: هر دانش‌آموز باید متناسب با سلیقه و توانمندی خود، مهارتی را فراگیرد؛ این مهارت می‌تواند در حوزه‌های فرهنگی، هنری یا رسانه‌ای باشد. برنامه‌ریزی‌ها باید به‌گونه‌ای انجام شود که مسیر رشد استعدادهای دانش‌آموزان را هموار کند، نه اینکه صرفاً بر اخذ مدرک و ورود به دانشگاه متمرکز باشد.

کاظمی تصریح کرد: نظام تعلیم و تربیت نباید به سمتی حرکت کند که دانش‌آموزان پس از دریافت مدرک دانشگاهی، فاقد مهارت‌های کاربردی باشند. از این‌رو، اعمال این تغییرات یک ضرورت است و بخشی از این اصلاحات نیز تاکنون اجرایی شده است.

خبرنگار : دانش‌آموز، لیان بنی‌سعید

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار