معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران خبر داد:

برگزاری جشنواره رسانه‌ای «رسانه و نیایش»

با محوریت دبیرخانه پانا و همکاری ستاد اقامه نماز

شهرستانهای تهران(پانا)- معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران از برگزاری جشنواره رسانه‌ای «رسانه و نیایش» خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۷۳۷۶۷
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری جشنواره رسانه‌ای «رسانه و نیایش»
سعید دهنوی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا از برگزاری جشنواره رسانه‌ای «رسانه و نیایش» خبر داد و گفت: «این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ اقامه نماز در میان نسل نوجوان و بهره‌گیری از ظرفیت خبرنگاران دانش‌آموز در فضای رسانه‌ای طراحی شده است.»
دهنوی افزود: «نشست مشترکی با حضور مسئولان ستاد اقامه نماز و خبرنگاران دانش‌آموز شهرستان‌های تهران برگزار شد که در آن بر نقش کلیدی دانش‌آموزان خبرنگار به‌عنوان راویان نسل نو و مروجان سبک زندگی دینی در مدارس تأکید ویژه شد.»
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران هدف اصلی این رویداد را شناسایی و تقویت استعدادهای رسانه‌ای در حوزه ترویج ارزش‌های دینی، به‌ویژه نماز، دانست و بیان کرد: «دانش‌آموزان با زبان خودشان از چرایی و زیبایی نماز خواهند گفت تا این فرهنگ ارزشمند بیش از پیش در مدارس نهادینه شود.»
وی ادامه داد: «این جشنواره با محوریت دبیرخانه پانا و همکاری ستاد اقامه نماز، در دو مرحله تابستانی و سال تحصیلی اجرا خواهد شد و آثار برتر در قالب گزارش، مصاحبه، یادداشت، عکس، کلیپ و مستند رسانه‌ای مورد داوری قرار می‌گیرند.»
دهنوی تصریح کرد: «بر اساس مصوبات جلسه، دستورالعمل جامع، فرم ارسال آثار، تقویم اجرایی و جدول امتیازدهی جشنواره به‌زودی از سوی دبیرخانه به مدارس و مناطق استان تهران ابلاغ خواهد شد.»
در پایان، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران گفت: «پس از بررسی پیشنهادها و تجربیات مختلف، تصمیم بر برگزاری جشنواره استانی "رسانه و نیایش" گرفته شده که امیدواریم با استقبال دانش‌آموزان و معلمان همراه باشد و گامی مؤثر در ترویج فرهنگ نماز در جامعه نوجوانان و جوانان باشد.»
 
 

 

خبرنگار : نفیسه حیدری نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار