معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور در برنامه تلویزیونی جامجم:
چرا در راهپیمایی ۲۲ بهمن از بانوان کمحجاب یا بیحجاب تصویر پخش میکنیم، اما در سایر ایام در رسانه ملی غایب هستند + فیلم
باید ارزیابی کنیم که در رسیدن به این نکات تا چه اندازه موفق بودهایم. اجازه بدهید صریح صحبت کنیم؛ چرا در راهپیماییها و تجمعاتی مثل ۲۲ بهمن از بانوان کمحجاب یا بیحجاب تصویر پخش میکنیم، اما در سایر ایام چنین شخصیتهایی در رسانه ملی غایب هستند.

محمدمهدی طباطبایی معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور در برنامه تلویزیونی جامجم ضمن انتقاد از رویکرد دوگانه رسانه ملی گفت: رهبر معظم انقلاب در حکم خود در سال ۱۴۰۰ برای رئیس سازمان صداوسیما فرمودند که این سازمان را به قرارگاهی برای گسترش نشاط و امید در فضای عمومی کشور تبدیل کنید.
وی یادآور شد: باید ارزیابی کنیم که در رسیدن به این نکات تا چه اندازه موفق بودهایم. اجازه بدهید صریح صحبت کنیم؛ چرا در راهپیماییها و تجمعاتی مثل ۲۲ بهمن از بانوان کمحجاب یا بیحجاب تصویر پخش میکنیم، اما در سایر ایام چنین شخصیتهایی در رسانه ملی غایب هستند.
طباطبایی ادامه داد: چرا برای نسل جدید یا به تعبیری نسل Z جایی در صداوسیما باز نکردهایم؟ چرا برای سلایق مختلف سیاسی کشور که بسیاری از آنها در دایره همین نظام قرار میگیرند جایی در صداوسیما نداریم؟
معاون ارتباطات دفتر رئیسجمهور تاکید کرد: این رویکرد نه سیاست نظام است؛ نه دیدگاه مقام معظم رهبری و نه رهنمودهای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران؛ بلکه سلایق شخصی است که اشتباه است و اشکال دارد.
ارسال دیدگاه