مدیر آموزش و پرورش ناحیه۲ مشهد:

معاونین پرورشی از افراد تاثیرگذار در تعلیم و تربیت هستند

مشهد(پانا)-مدیر آموزش‌و‌پرورش ناحیه۲ مشهد گفت: معاونین پرورشی و مسئولین مراکز مشاوره از افراد تاثیرگذار در زمینه تعلیم و تربیت به‌شمار می‌روند.

کد مطلب: ۱۶۰۳۶۰۰
لینک کوتاه کپی شد
معاونین پرورشی از افراد تاثیرگذار در تعلیم و تربیت هستند

حبیب صادقی در گفت‌و‌گو با پانا گفت:« مربیان پرورشی باید در حوزه فعالیت‌های پرورشی به صورت کامل،کنار دانش‌آموزان باشند و آن‌هارا فعال کنند؛به همین دلیل دوره‌هایی سامان‌دهی می‌شوند تا در آینده نزدیک،جلسات و کارگاه‌های مناسب،مربیان را با فرآیند جدید آشنا کند.»

وی افزود:«پرورشی جزو مهم‌ترین کارکردهای نهاد تعلیم و تربیت برای دانش‌آموزان است.اهداف ما این است که در راستای ارزش‌های دینی،برگزاری نماز و آشنایی با قرآن،افزایش فعالیت دانش‌آموزان در شورا و انجمن‌های دانش‌آموزی و دیگر نهادها که امکان فعال‌‌ترکردن دانش‌آموزان و کانون یاری‌گران مدرسه را دارد،دانش‌آموزان را در راستای اجتماعی شدن قرار دهیم.»

صادقی عنوان کرد:«آموزش و پرورش با سند تحول بنیادین،به دنبال تربیت دانش‌آموزان با ۶ ساحت تربیتی است.بدون همکاری معاونین پرورشی،هیچ کدام از ساحت‌های سند تحول بنیادین مثل ساحت اعتقادی،زیستی و بدنی و سیاسی تحقق پیدا نمی‌کند.»

خبرنگار : حدیثه نظری نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار