استاندار خراسان رضوی خبر داد:

آماده‌باش کامل برای میزبانی زائران با بهره‌گیری از فناوری و تجربه مردمی

مشهد(پانا)- استاندار خراسان رضوی از آمادگی کامل استان برای استقبال از زائران دهه آخر ماه صفر خبر داد و تأکید کرد که مشارکت مردم، همکاری دستگاه‌ها و استفاده از هوش مصنوعی، زمینه ارائه خدمات دقیق و کارآمد را فراهم کرده است.

کد مطلب: ۱۵۹۸۵۴۵
لینک کوتاه کپی شد
 آماده‌باش کامل برای میزبانی زائران با بهره‌گیری از فناوری و تجربه مردمی

غلامحسین مظفری در جلسه ستاد سفر که با حضور مقامات کشوری، استانی و شهری در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، درباره تمهیدات لازم برای مراسمات دهه آخر ماه صفر صحبت کرد.

استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: میزبانی از زائران تجربه ارزشمندی است و استان آمادگی کامل دارد. حتی از هوش مصنوعی نیز برای مدیریت بهتر و ارائه خدمات دقیق استفاده کرده‌ایم.

وی افزود:مردمی بودن میزبانی، نگرانی‌ها را کاهش می‌دهد. مردم در این زمینه به خوبی عمل می‌کنند و در حال حاضر ۱۰ طرح مختلف در حال اجراست که تمامی ارگان‌ها در آن مشارکت دارند.

مظفری درباره زیرساخت‌ها گفت: در حوزه آب فعلاً مشکلی نداریم، اما این مسئله اهمیت بالایی دارد و باید در سطح ملی مورد توجه قرار گیرد، زیرا احتمال بحران وجود دارد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به جایگاه منطقه در سطح بین‌الملل بیان کرد: خراسان رضوی نقش مهمی در ترانزیت کشور دارد و در صورت مدیریت درست، مشهد و شرق کشور می‌توانند نقش حیاتی در توسعه ملی ایفا کنند.

وی ادامه داد: در دوازده روز گذشته، مردم همراه با بخش‌های دولتی و خصوصی بهترین همکاری را داشته‌اند.

مظفری در حوزه بهداشت و درمان نیز گفت: با تحلیل اطلاعات سال‌های گذشته و بهره‌گیری از هوش مصنوعی، نیازهای مردم و زائران به‌طور دقیق شناسایی شده است.

استاندار در پایان در خصوص موضوع اتباع تأکید کرد: بخش بزرگی از مسائل مربوط به اتباع بر عهده خراسان رضوی است و برای مدیریت بهتر نیازمند اختیارات بیشتری هستیم تا بتوانیم به‌عنوان الگویی موفق برای کشور عمل کنیم.

خبرنگار : شایلین حدادی - ستایش بخشی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار