معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی،:

ترویج فرهنگ قرآن و ایثار، رسالت مشترک آموزش و پرورش و دارالقرآن‌ها

بجنورد (پانا) – حسین محمدی‌ثانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی، در جمع مدیران دارالقرآن‌های شهرستان‌های استان، بر نقش تأثیرگذار این مراکز در تربیت نسل مؤمن، متعهد و آشنا با معارف قرآن کریم تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۶۲۱۰۲۴
لینک کوتاه کپی شد
ترویج فرهنگ قرآن و ایثار، رسالت مشترک آموزش و پرورش و دارالقرآن‌ها

در ابتدای سخنان خود، محمدی‌ثانی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای فرهنگی و دانش‌آموز استان گفت: «خراسان شمالی مفتخر است به میزبانی از دومین کنگره ملی ۳۱۶۰ شهید استان که در ششم آبان‌ماه، اجلاسیه شهدای فرهنگی و دانش‌آموز نیز در همین چارچوب برگزار خواهد شد. از همه مدیران دارالقرآن‌ها دعوت می‌کنیم تا با حضور خود، مهمان شایسته شهدا باشند و در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نقش‌آفرینی کنند.»

وی با بیان اینکه قرآن کریم سرچشمه همه آموزه‌های تربیتی است، اظهار کرد: «در هر آیه از قرآن، درسی برای زندگی نهفته است؛ از احترام به والدین گرفته تا مهارت‌های اجتماعی و روانی. هیچ محتوایی در دنیا غنی‌تر از قرآن نیست و اگر ما بتوانیم حتی یک دانش‌آموز را با این معارف آشنا کنیم و از آسیب‌های اجتماعی نجات دهیم، رسالت خود را به‌طور کامل انجام داده‌ایم.»

معاون پرورشی فرهنگی استان در ادامه با اشاره به اهمیت تخصص و تعهد در انجام مأموریت‌های تربیتی، گفت: «همان‌گونه که شهید دکتر چمران فرمود، کسی که تخصص ندارد، در واقع تعهد هم ندارد. شما مدیران دارالقرآن‌ها با پذیرش این مسئولیت نشان داده‌اید که هم متخصص هستید و هم متعهد، و قطعاً نقش مؤثری در پرورش نسل قرآنی خواهید داشت.»

او افزود: «هر معلم یا مربی که حتی یک دانش‌آموز را از آسیب‌های اجتماعی نجات دهد، در پیشگاه خدا مأجور است. جامعه فرهنگیان ما به واسطه همین روحیه دلسوزی، در کنار تربیت فرزندان خود، برای فرزندان دیگران نیز دلسوزانه تلاش می‌کنند و خداوند پاداش این خدمت را در زندگی آنان چند برابر عطا می‌کند.»

محمدی‌ثانی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های مدیران دارالقرآن‌ها و کارشناسان اداره قرآن، نماز و عترت، اظهار امیدواری کرد: «با همدلی نیروهای قرآنی، فرهنگی و آموزشی، بتوانیم خدمات ارزشمندی به دانش‌آموزان ارائه دهیم و نام خراسان شمالی را در عرصه ترویج قرآن و اخلاق اسلامی بیش از پیش درخشان کنیم.»
 
 
 
 

 

خبرنگار : سینا مشتاقی عکاس : سینا مشتاقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار