کارشناس سلامت اداره آموزش و پرورش نیشابور:
کاشت نهال به یاد شهدا، نمادی از جاودانگی ایثار است
نیشابور (پانا)-کارشناس بهداشت و سلامت اداره آموزش و پرورش نیشابور کاشت نهال به یاد شهدا را نمادی از جاودانگی ایثار بیان کرد .
جلیل حسنی از کاشت نهال توسط کارشناسی سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش نیشابور به همراه جمعیت هلال احمر و منابع طبیعی با توجه به رهنمودهای مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به کاشت درخت و نهال، با حضور دادرسان، سفیران سلامت و خانوادههای آنان در نهالستان منابع طبیعی خبر داد .
وی در این رابطه به خبرنگار خبرگزاری پانا گفت:« این برنامه کاشت نهال به یاد رهبر شهید و شهدای میناب در راستای اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، با تأکید بر تربیت دانشآموزان متعهد به ارزشهای اسلامی-انقلابی و تقویت هویت ملی و زیستمحیطی طراحی و اجرا شد.»
حسنی ادامه داد:« همچنین آموزش عملی حفاظت از طبیعت بر اساس رهنمودهای رهبری، به منظور پرورش شهروند مسئول و ایجاد پیوند میان سلامت، محیط زیست و آرمانهای انقلاب از اهداف ما در این برنامه بود .»
ارسال دیدگاه