کارشناس مسئول سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اداره آموزش و پرورش نیشابور :
تغذیه ناسالم بر خلق، رفتار و تمرکز دانشآموزان تأثیر منفی می گذارد
نیشابور (پانا)-کارشناس مسئول سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اداره آموزش و پرورش نیشابور بیان کرد: تغذیه ناسالم میتواند بر خلق، رفتار و تمرکز دانشآموزان تأثیر منفی بگذارد و آنها را در معرض آسیب های روانی و اجتماعی قرار دهد.
فاطمه سوقندی در گفت و گو با پانا از برپایی کارگاه آموزشی نحوه فعالیت پایگاه های تغذیه مدارس با حضور ۵۰ متصدی خبر داد و بر ارتباط مستقیم تغذیه سالم با کاهش آسیبهای اجتماعی تاکید کرد .
وی گفت: «این کارگاه گامی مهم در جهت آگاهی بخشیدن به متصدیان بوفهها است تا با ارائه خوراکی های سالم، سهم مؤثری در سلامت جسمی و روانی دانشآموزان ایفا کنند.»
سوقندی در باب مطالب این کارگاه آموزشی گفت: «در این کارگاه کارشناس تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، به ارائه آموزشهای لازم در زمینه اصول تغذیه سالم، ترکیبات مواد غذایی مجاز و غیرمجاز در بوفههای مدارس، و نقش تغذیه مناسب در سلامت جسمی و یادگیری دانشآموزان پرداخت و کارشناس بهداشت محیط همان دانشگاه، مباحثی را در خصوص استانداردهای بهداشتی نگهداری و توزیع مواد غذایی، کنترل آلودگیها و رعایت پروتکلهای بهداشتی در پایگاههای تغذیه بیان کرد.»
همچنین جلیل حسنی، کارشناس بهداشت و سلامت اداره آموزش و پرورش نیشابور ، نیز در رابطه با برگزاری کارگاه آموزشی فعالیت پایگاه های تغذیه مدارس افزود: «رعایت اصول بهداشت محیط در پایگاههای تغذیه مدارس، نه تنها از بروز بیماریهای منتقله از غذا جلوگیری میکند، بلکه به ایجاد محیطی امن و سالم برای دانشآموزان کمک شایانی مینماید و آموزش متصدیان، سرمایهگذاری بلندمدتی در راستای سلامت نسل آینده است.»
ارسال دیدگاه