فعال رسانه تاکید کرد؛

ضرورت تقویت زیرساخت‌های آموزش مجازی

مشهد (پانا) - کارشناس و فعال رسانه با هشدار نسبت به تکرر در اختلالات گسترده‌ی اینترنت در شرایط بحرانی گفت: نبود آمادگی زیر ساختی سامانه‌های آموزشی و پیام‌رسان‌های داخلی می‌تواند آموزش میلیون‌ ها دانش‌ آموز و به‌ ویژه داوطلبان کنکور را در صورت وقوع جنگ یا بحران امنیتی فلج کند.

کد مطلب: ۱۶۱۰۷۸۴
لینک کوتاه کپی شد
ضرورت تقویت زیرساخت‌های آموزش مجازی

علیرضا دوانلو در حاشیه نشست هم‌اندیشی   خبرنگاران خبرگزاری پانا با معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی در گفت و گو با پانا با بیان اینکه «در جنگ دوازده‌ روزه گذشته حتی پیام‌ رسان‌های داخلی دچار مشکل شدند» گفت:« اگر بحران مشابهی رخ بدهد سامانه‌ های آموزشی مانند «شاد» که در شرایط عادی نیز با ضعف سرعت و پایداری مواجه هستند توان پاسخگویی به هجوم همزمان چند میلیون دانش‌ آموز و معلم را نخواهند داشت.»

وی با اشاره به فشار روانی و اضطراب دانش‌ آموزان کنکوری افزود:« تعطیلی مدارس به دلیل شرایط امنیتی و کندی یا قطع اینترنت ادامه آموزش را دشوار می‌کند و لازم است وزارت آموزش و پرورش از هم‌ اکنون راهکارهای جایگزین برای حفظ ارتباط یک‌طرفه یا دوطرفه با دانش‌ آموزان را پیش‌ بینی کند.»

دوانلو تأکید کرد:« بخش سخت‌ افزاری این موضوع برعهده وزارت آموزش و پرورش است اما می‌توان با آموزش‌های گام‌ به‌ گام و آماده‌ سازی محتوای واکنش سریع دانش‌ آموزان و معلمان را برای شرایط غافلگیر کننده آموزش داد.»

به گفته وی استفاده از شبکه‌های پشتیبان سامانه‌‌های اضطراری و مسیرهای ارتباطی مطمئن باید به‌عنوان «یدک» شاد پیش‌بینی شود تا آموزش در مواقع بحران متوقف نشود.

خبرنگار : مبینا زمانیان ، نجمه باقری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار