رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی:

پروژه مهر نماد برنامه‌ریزی و تحول است

مشهد(پانا) - رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی ضمن تاکید بر اینکه پروژه مهر مهم‌ترین کار آموزش پرورش در ایام تابستان است، پروژه مهر را نماد برنامه ریزی و تحول در مدارس عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۵۹۲۷۴۶
لینک کوتاه کپی شد
پروژه مهر نماد برنامه‌ریزی و تحول است

رضا کریمی در پنجمین جلسه شورای اداری آموزش و پرورش استثنایی که با حضور معاون آموزشی، تربیت بدنی و پرورشی، مدیر  مدیر تالیف و برنامه ریزی آموزشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و اعضای ستادی اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی در مجتمع آموزشی، فرهنگی و توان بخشی امام رضا علیه السلام  برگزار شد به ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در پروژه مهر امسال پرداخت و گفت: پروژه مهر امسال در کارگروه‌های تعمیر و  تجهیز فضای آموزشی، پرورشی و ورزشی؛ برنامه‌ریزی و ساماندهی نیروی انسانی؛ توسعه کمی و کیفی تعلیم و تربیت کودکان زیر هفت سال؛ کیفیت بخشی آموزشی و  ثبت نام دوره ابتدایی و متوسطه؛ نظارت و ارزیابی؛ کتاب رسانی؛ اطلاع رسانی و رسانه؛  کیفیت بخشی تربیت بدنی و پرورشی و احراز و تعیین صلاحیت پروژه مهر  فعال است .

وی افزود:  در کارگروه تعمیر و تجهیزات آموزشی  ۳۱ پروژه را در حال اجرا داریم و ۱۴ پروژه نیز در قالب توسعه عدالت آموزشی تا پایان اسفندماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید و ۹ پروژه را تا پایان مهر افتتاح می‌کنیم.
کریمی با اشاره به اینکه در بخش تعمیرات فضا، ۲۳مرکز از سوی اداره استثنایی به صورت کلی تعمیر شده و تعمیرات جزیی در تمامی مدارس با هزینه‌ای بالغ بر ۴ونیم میلیارد تومان انجام شده است، حدود یک و نیم میلیارد تجهیزات از اداره کل نوسازی دریافت کردیم و یک و دو دهم میلیارد توسط اداره استثنایی تامین شده است، یک میلیارد تومان از تجهیزات با مشارکت قلم چی و  ۸۵۰ میلیون تومان نیز از سوی سازمان استثنایی  دریافت کردیم که در قالب آن  ۲۰ مدرسه در مشهد و  و ۳۵ مدرسه در شهرستان ها نیز تجهیز شدند.
کریمی بیان داشت : در مبحث رشته؛  ۲ رشته هنرستانی را در گروه جسمی حرکتی،  و ۱۱ رشته را در گروه کاردانش توسعه دادیم و برای ۱۸ کلاس خاص و ضمیمه و مدرسه مجازی تقاصای کد شده است  که با الهام از آموزش در زمان کرونا پیگیر مدرسه مجازی برای گروه جسمی حرکتی بالینی  بوده وهمچنین با توجه به تقاضای والدین دارای فرزند اتیسم تقاضای شیفت ثابت عصر  برای دانش‌آموزان اتیسم که از اختلال خواب رنج می‌برند نیز هستیم.
وی عدم اختصاص تجهیزات هنرستانی برای هنرستان‌های کاردانش خاص،  کمبود فضای آموزشی در مشهد و شهرستان‌ها به خصوص در گروه طیف اتیسم و جسمی حرکتی و سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان را از چالش‌های پیشرو عنوان کرد و گفت: ۲ هزار و ۸۷۰ ثبت نام ابتدایی داشتیم ، در قراردادنیروی انسانی سازمان استثنایی  هزار و ۴۸۸ کلاس برای جذب ۹ هزار و ۲۲۰ دانش‌آموز اختصاص داد و تاکنون ۹۵۹ کلاس تخصیص داده شده که در حال انجام کلاس‌بندی بوده و  طبق آمار ارائه شده ۱۰۰۰ بازمانده از تحصیل داریم  که با پیگیری‌های صورت گرفته حدود ۳۲۵ نفر شرایط تحصیل را دارند که انشالله جذب می‌شوند.
وی بیان داشت: در سنجش نوآموزان از شاخص تعیین شده که ۱۱۹هزار نفر بوده عبور کردیم و تاکنون ۱۲۴ هزار و هشتصد نفر نیز مورد ارزیابی قرار گرفتند و ۱۳هزار نفر نیز به پایگاه‌های تخصصی ارجاع  شدند و ۵۵۰ نفر نیز در سامانه جهش ثبت نام شدند .

وی افزود:هم اکنون ۱۸ پایگاه اوقات فراغت داریم  که از این تعداد ۱۱ پایگاه مدرسه‌ای و ۷ سالن ورزشی فعال هستند.

رییس اداره استثنایی خراسان رضوی با بیان اینکه در کارگروه کیفیت بخشی آموزش و ثبت نام در مقطع متوسطه مهم‌ترین بحث هدایت تحصیلی است که سیستمی انجام نمی شود تصریح کرد: در حوزه متوسطه ثبت سفارش کتب ۸۶ درصد بوده است و ۲۰۰ دانش‌آموز  در پیش حرفه‌ای،  ۱۶۰ دانش‌آموز در کاردانش خاص، ۸۰ دانش‌آموز در مقطع متوسطه اول و ۶۶ دانش‌آموز در متوسطه دوم  ثبت نام شدند.
وی  فعال نبودن اصلاح سفارش و عدم نیاز کتب درسی برای دانش‌آموزان در سامانه  و معافیت دائم دانش‌آموزان حوزه متوسطه از رزم و نظام وظیفه سربازی  را از دیگر چالش‌ها عنوان کرد و بیان داشت: انتظار می رود در حوزه ستادی سازمان این موضوعات پیگیری شود.

کریمی افتتاح یک اتاق بهداشت ، دو اتاق تربیت بدنی و یک اتاق ژیمناستیک ، اجرای طرح حیاط پویا از ۱۵ شهریور دریافت   ۱۷۲ سمعک از سازمان غذا و دارو، ۱۰۰ سمعک از بنیاد کرامت رضوی و ارجاع ۱۳۸ نفر به دندانپزشکی شهید فیاض بخش  را از اقدامات صورت گرفته در کارگروه کیفیت بخشی تربیتی و تندرستی نیز  عنوان کرد

 

خبرنگار : رقیه آزموده

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار