معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش:

آغاز سال تحصیلی جدید، عامل خشم و نابودی دشمن است

تهران (پانا) ‐ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، آغاز سال تحصیلی جدید با همت مسئولان را عاملی برای ایجاد ثبات و منجر به خشم و نابودی دشمن دانست و بر تلاش و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تاکید کرد.

کد مطلب: ۱۷۴۲۴۷۱
لینک کوتاه کپی شد
آغاز سال تحصیلی جدید، عامل خشم و نابودی دشمن است

آئین بازگشایی مدارس در منطقه ۱۶ با حضور علاء‌الدین رفیع‌زاده، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور و هیئت همراه، علی فرهادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش و هیئت همراه، رئوف علائی، مدیر آموزش و پرورش منطقه ۱۶، حسین کاشانی‌پور، شهردار منطقه ۱۶، اعضای شورای معاونین منطقه، بهروز گراوند، مدیر مدرسه شهید گلزاری و دیگر مسئولان در مدرسه شهید گلزاری این منطقه برگزار شد.

علی فرهادی در این مراسم با عرض خیر مقدم به دانش‌آموزانی که آینده‌ساز جایگاه‌هایی چون ریاست‌جمهوری، وزارت، دانشمند هسته‌ای، موشکی، پزشکی و فناوری هستند، اظهار داشت: دانش‌آموزان جانشین معلمان و اساتید خواهند بود و از میان آن‌ها مفاخر کشور رشد خواهند کرد و با تجلیل از خدمات علاءالدین رفیع‌زاده، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در نظام تعلیم و تربیت، ضمن قدردانی از حضور معلمین مدرسه شهید گلزاری، از مادر عزیز شهید گلزاری درخواست کرد تا دعا کند پس از توفیق خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی، لیاقت شهادت را نیز داشته‌باشند و امیدوار بود شهدا نیز دست آن‌ها را بگیرند.

وی در ادامه با انتقال سلام علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش و پیام رئیس‌جمهور و رهبری مبنی بر دعوت از دانش‌آموزان برای مطالعه دقیق پیام رهبر در آغاز سال تحصیلی، یادآور شد که با همت علاءالدین رفیع‌زاده، بیش از ۱۱۰ هزار ردیف استخدامی معلمان و دانشجو معلمان صادر شده‌است.

 فرهادی خاطرنشان کرد: این اقدامات منجر به آغاز سال تحصیلی با نشاط و ایجاد ثبات در بخش نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش شده‌است؛ همچنین افزود که با مساعدت علاءالدین رفیع‌زاده و عنایت دولت، مصوبات اخیر شورای حقوق و دستمزد اجرا شده و بدهکاری‌های وزارت آموزش و پرورش تقریباً به صفر رسیده‌‌است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در پایان با ابراز قدردانی از تلاش‌های خدمتگزاران مدرسه، به ویژگی‌های منطقه جنوب تهران اشاره کرد و گفت: این منطقه بیش از ۱۱۰۰ دانش‌آموز شهید و ۴۵ معلم شهید تقدیم نظام کرده‌است و با اشاره به حضور مادر شهید گلزاری تأکید کرد: حاصل خون شهید شما، دانش‌آموزانی هستند که پشت سر شما نشسته‌اند و خون شهید شما و رهبر شهید انقلاب را خواهند گرفت؛ از خداوند خواستارم تا به همه توفیق خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و دانش‌آموزان را داده و همگان را موفق و مؤید گرداند.

خبرنگار : متین عندلیب عکاس : متین عندلیب

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار