مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران:

۱۵۰۰ پایگاه تابستانی برای ۴۰۰ هزار دانش آموز تهرانی آماده فعالیت است

تهران (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، در مراسم افتتاحیه پایگاه‌های اوقات فراغت با شعار «تابستان؛ میدان نقش و اراده»، از فراهم شدن بستری گسترده برای دانش‌آموزان خبر داد. وی با تأکید بر اینکه هدف اصلی، ایجاد موقعیت‌های مناسب برای یادگیری و پیشرفت است، اعلام کرد که این پایگاه‌ها با هدف پر کردن اوقات فراغت و پرورش خلاقیت، در تمامی مناطق شهر تهران و با رویکرد علمی-پژوهشی سازماندهی شده‌اند.

کد مطلب: ۱۷۲۳۲۲۷
لینک کوتاه کپی شد
۱۵۰۰ پایگاه تابستانی برای ۴۰۰ هزار دانش آموز تهرانی آماده فعالیت است

مجید پارسا، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران، امروز در مراسم افتتاحیه پایگاه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان که به میزبانی آموزش و پرورش منطقه ۲ در کانون قدس این منطقه با شعار «تابستان؛ میدان نقش و اراده، با میدان‌داری نسل بعثت»، با حضور گسترده مسئولان و دانش آموزان و خبرنگاران نوجوان پانا برگزار شد، از آغاز فعالیت‌های تابستانی در سطح شهر تهران خبر داد.

پارسا در این مراسم که با هدف ایجاد فضایی مناسب برای رشد خلاقیت و استعداد دانش‌آموزان برگزار شد، با تأکید بر مفهوم صحیح رسالت آموزش و پرورش، اظهار داشت: «ما اعتقاد و باور داریم که آموزش و پرورش نه می‌خواهد و نه می‌تواند که بار سنگین تعلیم و تربیت شایسته را به تنهایی بر دوش بکشد؛ چرا که تعلیم و تربیت یک فرآیند همه‌جانبه است.» وی در ادامه افزود: که ایجاد موقعیت‌های مناسب برای یادگیری، رسالت اصلی این نهاد است و هدف اصلی، قرار دادن دانش‌آموزان در شرایطی است که پیشرفت واقعی را تجربه کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش تهران با ارائه آمارهای کلیدی از برنامه‌های سال جاری، اعلام کرد: که پیش‌بینی می‌شود حدود ۱۵۰۰ پایگاه تابستانی در مناطق مختلف شهر تهران فعال شوند. وی تأکید کرد که این پایگاه‌ها به‌گونه‌ای در سطح شهر توزیع شده‌اند که دسترسی و حضور دانش‌آموزان را تسهیل کنند. طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، انتظار می‌رود حدود ۴۰۰ هزار دانش‌آموز از ظرفیت‌های آموزشی و فرهنگی این پایگاه‌ها بهره‌مند شوند.

پارسا در بخشی از سخنان خود به تغییر رویکرد در برنامه‌های تابستانی اشاره کرد و گفت: امسال شاهد کاربرد ویژه‌ای در پایگاه‌ها هستیم. پژوهش‌سراهای ما به پایگاه‌های تابستانی تبدیل شده‌اند تا شکاف‌های موجود را پر کنند. وی با اشاره به چالش‌های علمی پیش‌رو، افزود: شاید جنگ فرصت‌های علم‌آموزی از دانش‌آموزان گرفته شده باشد؛ از این رو، تلاش می‌کنیم با تبدیل پژوهش‌سراها به بسترهای علمی، این عقب‌ماندگی را جبران کنیم.

وی همچنین از ترکیب ظرفیت‌های آموزشی با طرح‌های حمایتی و تقویت‌شده در قالب طرح‌های «حامی» و «تقویت» در پایگاه‌ها خبر داد تا فضایی برای پرورش خلاقیت، فعالیت‌های فرهنگی و تربیت بدنی فراهم شود.

در پایان، مدیرکل آموزش و پرورش تهران از همکاری‌های گسترده بخش‌های مختلف قدردانی کرد. وی از شهرداری تهران بابت همراهی‌های ویژه در اجرای برنامه‌ها تشکر کرد و همچنین از مدیران مناطق، کانون قدس و معاونت‌های فرهنگی و پرورشی اداره کل برای میزبانی  قدردانی نمود. وی همچنین از خبرنگاران نوجوان خبرگزاری «پانا» که در تمامی مراحل حضور داشته و وظیفه ثبت وقایع را بر عهده دارند، تجلیل کرد.

حجم فایل ویدیویی : ۴۶.۹۷M مدت زمان فایل ویدیویی : ۱۲:۲۲:۵۷ دانلود فایل
نویسنده : حنانه میرزاحسینی خبرنگار : حنانه میرزا حسینی ، ثنا منظوری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار