معلم علوم مدرسه پیچک منطقه ۱۳:

معلمان با تدریس در مساجد کاستی های آموزش را جبران می کنند

حماسه ای دیگر از معلمان ایران زمین

تهران (پانا) - معلم علوم مدرسه شهید پیچک منطقه ۱۳ در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: معلمان در تلاش‌اند با تدریس حضوری در مساجد، بخشی از نواقص و کاستی‌های آموزش آنلاین در فضای مجازی را جبران کنند.

کد مطلب: ۱۷۰۴۰۱۶
لینک کوتاه کپی شد

جواد حسنی  در رابطه با آموزش حضوری در مساجد گفت:« با توجه به اینکه کشور ما درگیر یک جنگ تا جوانمردانه شد و بچه ها از تدریس و آموزش مجازی به دور بودند سعی کردیم با فضایی که مسجد اسلامیه در اختیار ما قرار داد برای بچه های پایه هفتم، هشتم و نهم کلاس علوم برگزار کنیم که بتوانیم آن کاستی هایی که در کلاس مجازی وجود داشت را در کلاس حضوری در مسجد جبران کنیم. »

در شرایطی که خانواده‌ها درگیر پیامدهای جنگ بوده‌اند و هم‌زمان با مسائل روحی و روانی نیز دست‌وپنجه نرم می‌کنند، بسیاری از آن‌ها در طول این دوران با اضطراب و استرس در مسیر آموزش فرزندانشان مواجه بوده‌اند. ما بر آن هستیم که با تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان و استحکام پایه‌های درسی آنان، به‌ویژه برای دانش‌آموزان پایه نهم که در آستانه انتخاب رشته و ورود به پایه دهم قرار دارند، نقشی مؤثر و حمایت‌گر ایفا کنیم.

حجم فایل ویدیویی : ۵۰.۳۷M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۰۷ دانلود فایل
خبرنگار : ماهان شیخی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار