مدیر دبیرستان شهید داریوش زارعی ساوجبلاغ خبر داد:

آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان دبیرستانی از امروز

ساوجبلاغ (پانا) - مدیر دبیرستان شهید داریوش زارعی شهرستان ساوجبلاغ با اعلام آغاز فرآیند ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید از خانواده‌ها خواست با توجه به محدودیت ظرفیت پذیرش در برخی پایه‌های تحصیلی در نخستین روزهای ثبت‌نام نسبت به پیش‌ثبت‌نام و تکمیل مدارک اقدام کنند تا از بروز مشکلات احتمالی در روزهای پایانی جلوگیری شود.

کد مطلب: ۱۷۱۶۵۸۹
لینک کوتاه کپی شد
 آغاز ثبت‌نام دانش‌آموزان دبیرستانی از امروز

فریدون افشار در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «فرآیند ثبت‌نام دانش‌آموزان برای سال تحصیلی جدید از تاریخ ۱۰ تیرماه ۱۴۰۵ آغاز شده است و اولیای گرامی می‌توانند با مراجعه حضوری به دفتر مدرسه نسبت به تکمیل مدارک و نهایی کردن ثبت‌نام فرزندان خود اقدام کنند. اولویت پذیرش با دانش‌آموزان محدوده آموزشی است و به والدین توصیه می‌شود برای جلوگیری از ازدحام و تسریع در روند ثبت‌نام، در روزهای ابتدایی مراجعه کنند.»

وی با بیان اینکه ثبت‌نام زودهنگام نقش مهمی در برنامه‌ریزی آموزشی مدرسه دارد، افزود: «ثبت‌نام سال تحصیلی پیش‌رو با هدف برنامه‌ریزی دقیق برای کلاس‌بندی، ساماندهی نیروی انسانی و فراهم کردن شرایط مناسب آموزشی آغاز شده است. تمامی ضوابط، شرایط و مدارک مورد نیاز ثبت‌نام در تابلوی اعلانات مدرسه نصب شده و همکاران ما نیز آمادگی کامل دارند تا پاسخگوی پرسش‌ها و ابهامات والدین باشند.»

افشار ادامه داد: «هدف ما از آغاز زودهنگام فرآیند ثبت‌نام، ایجاد آرامش خاطر برای خانواده‌ها و جلوگیری از تجمع و شلوغی در روزهای پایانی است. در همین راستا تمامی امکانات لازم، از جمله سیستم‌های ثبت‌نام آنلاین و حضور مستمر کادر اداری، فراهم شده تا والدین بتوانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با سهولت بیشتر نسبت به ثبت‌نام فرزندان خود اقدام کنند.»

مدیر دبیرستان شهید داریوش زارعی با اشاره به ظرفیت محدود پذیرش دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید تصریح کرد: «با توجه به محدودیت شدید ظرفیت پذیرش در برخی پایه‌ها، از اولیای درخواست می‌شود ثبت‌نام را به روزهای پایانی موکول نکنند و در اولین فرصت نسبت به تکمیل مدارک اقدام نمایند. تکمیل ظرفیت کلاس‌ها براساس اولویت زمانی ثبت‌نام انجام خواهد شد و پس از تکمیل ظرفیت، امکان پذیرش دانش‌آموز جدید وجود نخواهد داشت.»

وی در پایان با تأکید بر همکاری خانواده‌ها در اجرای هرچه بهتر فرآیند ثبت‌نام، ابراز کرد: «امیدواریم با برنامه‌ریزی مناسب و همراهی والدین، سال تحصیلی جدید در فضایی آرام، منظم و با آمادگی کامل آغاز شود.»

خبرنگار : دانش‌آموز: عمادرضا عطایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار