مراقب سلامت آموزشگاه دانش و هنر:
دانشآموزان را برای عملکرد ذهنی بهتر به سمت مصرف موادغذایی کمنمک هدایت کنیم
نظرآباد (پانا) - مراقب سلامت آموزشگاه دانشوهنر گفت: تلاش ما این است که دانشآموزان را به سمت مصرف موادغذایی کمنمک و کمچرب هدایت کنیم تا ضمن حفظ سلامت جسمی، عملکرد ذهنی بهتری نیز داشته باشند.
رقیه زرگر در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «بوفه تغذیه سالم مدارس با هدف ترویج مصرف خوراکیهای مجاز و ارتقای سلامت جسمی و ذهنی دانشآموزان فعالیت خود را آغاز میکنند.»
وی افزود: «تغذیه سالم نقش مهمی در رشد، یادگیری و سلامت دانشآموزان دارد.متأسفانه مصرف بیش از حد خوراکیهای غیرمجاز و فاقد ارزش غذایی مانند پفک،چیپس، لواشک، نوشابههای گازدار و برخی ساندویچها، میتواند بر سلامت دانشآموزان اثر منفی بگذارد.»
مراقب سلامت مدرسه دانشوهنر ادامه داد:«با هدف بهبود وضعیت تغذیه دانشآموزان، امسال نیز مانند سالهای گذشته پایگاه تغذیه سالم مدرسه با رعایت کامل نکات بهداشتی و دستورالعملهای اداری و اجرایی آغاز به کار کرده است. در این بوفه، فقط موادغذایی مجاز و استاندارد عرضه میشود تا دانشآموزان بتوانند در ساعات حضور در مدرسه از خوراکیهای سالم استفاده کنند.»
زرگر ادامه داد:«تلاش ما این است که دانشآموزان را به سمت مصرف موادغذایی کمنمک و کمچرب هدایت کنیم تا ضمن حفظ سلامت جسمی، عملکرد ذهنی بهتری نیز داشته باشند.تغذیه سالم نهتنها در یادگیری و تمرکز آنها اثرگذار است، بلکه الگویی برای سبک زندگی سالم در کنار خانواده محسوب میشود.»
وی در پایان تأکید کرد:«امیدواریم با همکاری خانوادهها و توجه دانشآموزان به توصیههای بهداشتی،بتوانیم در مسیر ترویج عادات غذایی صحیح و کاهش مصرف خوراکیهای مضر گامهای مؤثری برداریم.»
ارسال دیدگاه