مشاور دبیرستان بشرا شهرستان فردیس:

مهمترین مشکل دانش‌آموزان متوسطه بحث اضطراب و استرس است

فردیس(پانا)_مشاور دبیرستان بشرا شهرستان فردیس گفت:یکی از مشکلاتی که مقطع متوسطه اول با آن موجهه هستند مشکل استرس و اضطراب است که خیلی از دانش‌آموزان دچار آن می شوند .

کد مطلب: ۱۶۱۶۹۱۰
لینک کوتاه کپی شد

زهرا قمری در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد:«مهمترین علت‌های استرس و اضطراب در بین دانش‌آموزان  عواملی  تحصیلی، اجتماعی و زیستی است.»

وی افزود:«دانش‌آموزان در مقطعی هستند که بحث هدایت تحصیلی خیلی در میان آنها مطرح می شود و نمرات برایشان خیلی مهم می‌باشد.»

قمری اضافه کرد:«ممکنه از طرف مربیان و البته پدر و مادر‌ها بحث مقایسه و تحصیل در مدارس تیز‌هوشان خیلی اهمیت داشته باشد و چون دانش‌آموزان به ویژه دانش‌آموزان پایه نهم که مسیر و راهی برای آنها باز می‌شود که برای آینده  دانش‌آموز خیلی مهم و پایه‌گذار است عده‌ای از دانش‌آموزان ممکن است دچار استرس شوند .»

ویادامه داد:«از دیگر عوامل استرس و اضطراب در بین دانش‌آموزان این است که آنها در اوایل و یا اواسط دوران بلوغ قرار دارند و آگاهی که می تواند از سوی جامعه ،والدین و مدرسه از دوران بلوغ داشته باشند می تواند از استرس دانش‌آموزان کم نماید.» 

این مشاور مدرسه در پایان گفت:«و  از دیگر عواملی که می تواند باعث استرس در بین دانش آموزان شود گروه‌های اجتماعی است که بچه‌ها در آنها عضو هستند،گروه های دوستی که خودشان ایجاد می‌کنند  عضو شدن و یا ترک کردن آنها می تواند با استرس و اضطراب همراه باشد .»

 

حجم فایل ویدیویی : ۲۷.۵۱M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۰۸ دانلود فایل
خبرنگار : دانش‌آموز:آرتینا فلاحی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار