مدیر سازمان دانش آموزی استان اردبیل :

ایجاد حس نیکوکاری در دانش‌آموزان از اهداف جشن عاطفه‌ها است

اردبیل (پانا) - مدیر سازمان دانش‌آموزی استان اردبیل گفت: ایجاد حس نیکوکاری و نوع‌دوستی از اهداف جشن عاطفه‌ها است.

کد مطلب: ۱۶۱۶۲۸۲
لینک کوتاه کپی شد
ایجاد حس نیکوکاری در دانش‌آموزان از اهداف جشن عاطفه‌ها است

علی نعیمی در آیین استانی جشن عاطفه‌ها در کانون فرهنگی - تربیتی دخترانه عصمت ناحیه ۱  اردبیل، اظهار کرد: همه ساله جشن عاطفه ها به منظور تامین نیازمندی دانش آموزان و خانواده های نیازمند  برگزار می شود.

وی ادامه داد: برگزاری چنین جشن هایی دانش آموزان را به کار خیر و خیرخواهی تشویق کرده و عاطفه ها را پرورش می دهد.

مدیر سازمان دانش آموزی استان اردبیل ترویج فرهنگ نیکوکاری در مدارس استان را از دیگر اهداف برگزاری این جشن معنوی برشمرد وتصریح کرد: جشن امسال با شعار "آینده ساز باشیم " در تمامی مدارس استان برگزار می شود.

نعیمی  با اشاره به اینکه جشن عاطفه ها حس انسان دوستی دانش آموزان را تقویت می کند، افزود: از اهداف دیگر برگزاری جشن عاطفه ها تربیت عاطفی، ایجاد حس نیکوکاری و نوع دوستی دانش آموزان است که بتوانند به صورت عملی، کمک به همنوع خود را یاد بگیرند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار