آغاز پویش ملی ورزش همگانی با محوریت محلات و مشارکت جوانان‌

تهران (پانا) - معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در حساب شخصی خود در ایکس نوشت: در نشستی با حضور همکاران حوزه ورزش و جوانان، درباره ⁧توسعه_ورزش_همگانی⁩ در محلات گفت‌وگو کردیم. باور دارم در شرایط فعلی، بیش از هر زمان به نشاط، امید و تاب‌آوری اجتماعی نیاز داریم.

کد مطلب: ۱۶۸۶۱۹۰
لینک کوتاه کپی شد
آغاز پویش ملی ورزش همگانی با محوریت محلات و مشارکت جوانان‌

علیرضا رحیمی در حساب ایکس خود نوشت: در نشستی با حضور همکاران حوزه ورزش و جوانان، درباره توسعه_ورزش_همگانی⁩ در محلات گفت‌وگو کردیم. باور دارم در شرایط فعلی، بیش از هر زمان به نشاط، امید و تاب‌آوری اجتماعی نیاز داریم.

‌یکی از مهم‌ترین ابزارهای تحقق این هدف، گسترش ورزش همگانی است؛ ورزشی که هم سلامت جسم را تقویت می‌کند و هم به ارتقای روحیه و همبستگی اجتماعی کمک می‌کند.

‌در گام نخست، راه‌اندازی ۲ هزار پایگاه ورزش همگانی در محلات سراسر کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم؛ حرکتی با مشارکت فدراسیون، استان‌ها و سمن‌های جوانان.

‌سمن‌های جوانان در این طرح نقش کلیدی دارند؛ از اطلاع‌رسانی و جذب مشارکت مردمی تا اجرای برنامه‌های فرهنگی و پشتیبانی اجرایی.

‌در هر استان، کارگروه‌هایی برای شناسایی فضاهای مناسب مثل پارک‌ها، مدارس و اماکن عمومی تشکیل می‌شود تا اجرای طرح با سرعت و دقت پیش برود.

‌هدف ما فقط اجرای یک طرح نیست؛ به دنبال شکل‌گیری یک «پویش ملی» در حوزه ورزش، سلامت و امید اجتماعی هستیم.

‌چشم‌انداز ما توسعه این ظرفیت تا ۲۰ هزار پایگاه در آینده نزدیک است؛ با اتکا به توان جوانان و مشارکت مردم.

‌همچنین بر اجرای دقیق برنامه «پاتوق جوانان» تأکید دارم؛ این فضاها باید واقعی، پویا و مبتنی بر نیازهای نسل جوان طراحی شوند، نه صرفاً تغییر نام فعالیت‌های گذشته.

‌معتقدیم با برنامه‌ریزی درست و همراهی جوانان، می‌توانیم گام‌های مؤثری برای افزایش سرمایه اجتماعی و نشاط در کشور برداریم.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار