بازدید وزیر آموزش و پرورش از سالن ورزشی آسیب‌دیده در حمله موشکی به لامرد

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش در جریان سفر به شهرستان لامرد، از سالن ورزشی شهید نعیمی، محل شهادت چهار دانش‌آموز و یک معلم در جریان حمله موشکی جنگ رمضان، بازدید کرد.

کد مطلب: ۱۷۴۶۵۱۶
لینک کوتاه کپی شد
بازدید وزیر آموزش و پرورش از سالن ورزشی آسیب‌دیده در حمله موشکی به لامرد

علیرضا کاظمی امروز سه‌شنبه ۱۴ مهرماه، در اولین برنامه  سفر یک‌روزه خود به استان فارس، با حضور در شهرستان لامرد، از سالن ورزشی شهید نعیمی که در جریان جنگ رمضان آسیب دیده است، بازدید کرد.

وزیر آموزش و پرورش در این بازدید، ضمن حضور در محل وقوع حملات، از نزدیک در جریان میزان خسارات واردشده به این مجموعه ورزشی قرار گرفت و با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این حادثه، بر اهمیت صیانت از فضاهای آموزشی و ورزشی و تداوم فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی دانش‌آموزان تأکید کرد.

بر اساس این گزارش، نهم اسفندماه ۱۴۰۴، در حالی که تعدادی از دانش‌آموزان دختر لامردی در سالن ورزشی شهید نعیمی مشغول تمرین والیبال و گروهی از دانش‌آموزان پسر در حال انجام بازی فوتبال بودند، این مجموعه هدف حمله موشکی قرار گرفت.

در پی این حادثه، چهار دانش‌آموز و یک معلم به شهادت رسیدند و تعدادی از دانش‌آموزان نیز مجروح شدند.

شهدای این حمله جنایتکارانه دانش آموزان سیده هلما احمدی‌زاده، دانش‌آموز پایه پنجم دبستان خدیجه کبری آبشولی، الهام زائری، دانش‌آموز پایه پنجم دبستان شهید عامری، ایلیا خاتمی، دانش‌آموز پایه ششم دبستان غیردولتی سما، عبدالمصور رحمانی، دانش‌آموز پایه پنجم دبستان ۱۳ آبان، محمود نجفی، دبیر ورزش دبستان حضرت زهرا بودند.

حضور وزیر آموزش و پرورش در محل این حادثه، با هدف ادای احترام به شهدای دانش‌آموز و فرهنگی و بررسی میدانی وضعیت این مجموعه ورزشی انجام شد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین بر تداوم حمایت از دانش‌آموزان آسیب‌دیده و خانواده‌های شهدای این حادثه و پیگیری روند بازسازی و احیای فضاهای آموزشی و ورزشی آسیب‌دیده تأکید کرد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار