رئیس دوازدهمین دوره مجلس دانشآموزی در نشست اختتامیه این دوره از مجلس دانشآموزی:
۷۰۰ مسئله در مجلس دانشآموزی شناسایی و برای آنها راهکار عملیاتی ارائه شد
تهران (پانا) - رئیس دوازدهمین دوره مجلس دانشآموزی از شناسایی ۷۰۰ مسئله در حوزه تعلیم و تربیت در این دوره خبر داد و گفت: برای هر یک از این مسائل دستکم سه راهکار عملیاتی ارائه و در نهایت ۱۰۹ مسئله کلان در قالب کتابچه «نظام مسائل مجلس دانشآموزی» تدوین شد.
به گزارش پانا، ارشیا احمدی امروز یکشنبه پانزدهم شهریورماه در نشست اختتامیه دوازدهمین دوره مجلس دانشآموزی، ضمن گرامیداشت یاد شهدای جنگ رمضان و دانشآموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب، اظهار کرد: دوازدهمین دوره مجلس دانشآموزی از شهریورماه سال ۱۴۰۴ آغاز به کار کرد و افتتاحیه این دوره در ۱۲ شهریورماه برگزار شد. پس از آن نیز اعضای هیاترئیسه کمیسیونها و هیاترئیسه دائم مجلس با رأی اعضا انتخاب شدند.
وی افزود: یکی از نخستین اقدامات دوازدهمین دوره مجلس دانشآموزی، برگزاری نشستهای قطبی در پنج کمیسیون بود که این کمیسیونها شامل آموزشی، اجتماعی، پرورشی و فرهنگی، تربیت بدنی و سلامت و بهداشت، فضاهای آموزشی و تربیتی و فضای مجازی و فناوریهای نوین میشود.
احمدی با بیان اینکه هدف از تشکیل مجلس دانشآموزی، قرار دادن دانشآموزان در فرایندهای تربیتی است، گفت: تلاش ما این است که با نقش دادن به دانشآموزان، فرایندهای تربیتی را شکل دهیم و زمینه تربیت دانشآموز تراز انقلاب اسلامی را فراهم کنیم.
رئیس دوازدهمین دوره مجلس دانشآموزی ادامه داد: یکی دیگر از اهداف تشکیل مجلس دانشآموزی، حرکت از جلسهمحوری و استادمحوری به سمت مسئلهمحوری است؛ چرا که این موضوع یکی از ضعفهای موجود در نظام آموزشی و حتی دانشگاههاست و تلاش کردیم این رویکرد را اصلاح کنیم.
وی افزود: در راستای تحقق رویکرد مسئلهمحوری، اعضای مجلس دانشآموزی که در مناطق کمبرخوردار تحصیل میکردند، به مدارس برخوردار و بالعکس اعزام شدند و با دانشآموزان، معلمان و مدیران این مدارس به گفتوگو پرداختند تا مسائل و موضوعات موجود را از نزدیک بررسی و آسیبشناسی کنند.
احمدی گفت: در نهایت، حاصل این گفتوگوها استخراج ۷۰۰ مسئله با عناوین مختلف و در سطوح حیاتی و قابل بحث بود که اعضای مجلس دانشآموزی در ادامه به بررسی و پیدا کردن راهکارهای عملیاتی برای آنها پرداختند.
وی بیان کرد: برای هر مسئله دستکم سه راهکار ارائه شد و در همین راستا کتابچهای با عنوان «نظام مسائل مجلس دانشآموزی» تدوین شد که در آن ۱۰۹ مسئله از مسائل کلان نظام تعلیم و تربیت مورد بررسی قرار گرفته است.
تدوین سند نقش هوش مصنوعی در آموزش و پرورش
رئیس دوازدهمین دوره مجلس دانشآموزی همچنین به یکی دیگر از اقدامات این دوره اشاره کرد و گفت: تبیین سندی با موضوع «نقش هوش مصنوعی در آموزش و پرورش» از دیگر اقدامات مجلس دانشآموزی در این دوره بود.
احمدی گفت: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت هوش مصنوعی و ضرورت پیشتازی در این حوزه و فناوریهای روز دنیا، مجلس دانشآموزی نیز تلاش کرد در این زمینه منفعل نباشد و با توجه به نیازهای نظام تعلیم و تربیت، این سند را تدوین و تبیین کند.
ارسال دیدگاه