قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی کشور در سی و نهمین اجلاس مدیران و رؤسای ادارات آموزش و پرورش نواحی و مناطق سراسر کشور:

لزوم نقش‌آفرینی دانش‌آموزان در حل مسائل مدرسه/ دانش‌آموزان ذی‌نفعان اصلی در فرآیند برنامه‌ریزی‌های سازمان دانش‌آموزی هستند

تهران (پانا) - قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی کشور با تبیین ارکان و برنامه‌های راهبردی سازمان دانش‌آموزی، بر ضرورت واگذاری نقش به دانش‌آموزان در حل مسائل مدرسه و محله و مشارکت فعال آنان در تفکر و تدبر در تصمیم‌گیری‌ و برنامه‌ریزی برای حل مسائل تاکید کرد و مدیران مناطق را شرکای راهبردی این سازمان نامید.

کد مطلب: ۱۷۳۰۷۷۰
لینک کوتاه کپی شد
لزوم نقش‌آفرینی دانش‌آموزان در حل مسائل مدرسه/ دانش‌آموزان ذی‌نفعان اصلی در فرآیند برنامه‌ریزی‌های سازمان دانش‌آموزی هستند

به گزارش پانا، حامد صبوری در دومین روز از سی و نهمین اجلاس مدیران و روسای ادارات آموزش و پرورش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، امام شهیدان بویژه سیدالشهدای انقلاب اسلامی قائد شهید امت اسلام(رضوان الله تعالی علیه) و شهدای دانش‌آموز و معلم، اظهار کرد: این درس ایستادگی، آزادگی، مقاومت، بصیرت و استکبارستیزی که امروز ملت بزرگ ایران اسلامی در بعثت عمومی و همگانی خود به جهانیان نشان داده است آموزه‌هایی است که از آن امام شهیدمان آموخته‌ است و از مکتب آن بزرگ معلم حکیم تاریخ به یادگار مانده است.

وی به تشریح اهداف بنیادین سازمان دانش‌آموزی پرداخت و گفت: هدف اصلی این سازمان ارتقا هویت اسلامی-ایرانی و اعتلای شخصیت دینی، اخلاقی، عقلانی، عاطفی، علمی و اجتماعی دانش‌آموزان و ایجاد زمینه مشارکت همه‌جانبه و نقش آفرینی آنان است. ترویج الگوهای انقلابی، اسلامی و ایرانی و نهادینه‌سازی فرهنگ تعاون، احترام، نظم اجتماعی، قانونمداری و مواسات از اولویت‌های اصلی برنامه‌های ماست که همواره مورد تاکید امام شهیدمان برای دستگاه تعلیم و تربیت بوده است.

تغییر رویکرد در تصمیم‌گیری‌ها با محوریت نقش آفرینی دانش‌آموزان

قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی با اشاره به ارکان مدیریتی این سازمان، تصریح کرد: شورای برنامه‌ریزی یکی از ارکان کلیدی ماست که در دوره جدید مدیریت سازمان، رویکرد ویژه‌ای را اتخاذ کرده‌ایم؛ بدین معنا که هیچ برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری در سطح کلان و استانی صورت نخواهد گرفت، مگر اینکه نظر ذی‌نفعان اصلی که همان دانش‌آموزان و مربیان و معلمان هستند، در آن لحاظ شود.

صبوری با خطاب قرار دادن مدیران مناطق آموزش و پرورش به عنوان شرکای راهبردی سازمان، یادآور شد: شورای برنامه‌ریزی در سطوح استان و منطقه طبق ماده ۱۲ اساسنامه شکل گرفته است و انتظار داریم با برگزاری منظم جلسات آن، هم‌افزایی بیشتری برای پیشبرد اهداف تربیتی نظام تعلیم و تربیت اسلامی صورت گیرد.

نقشه راهبردی سازمان دانش‌آموزی

وی به منظومه برنامه‌های راهبردی پیش‌روی سازمان دانش‌آموزی اشاره کرد و افزود: توسعه فعالیت‌ها و تقویت و ارتقای هویت اسلامی-ایرانی، توسعه و ارتقا برنامه‌های تربیتی تشکل پیشتازان، مجلس و شوراهای دانش‌آموزی، گسترش اردوهای تربیتی-مهارتی و کارو تلاش، آموزش سواد رسانه‌ای و همچنین اجرای برنامه‌ها و پویش‌های حل مساله‌محور در صدر فعالیت‌های ما قرار دارد.

صبوری تصریح کرد: عمومیت‌بخشی به فعالیت‌های تربیتی، مرجعیت خبرگزاری پانا در بین نوجوانان، تقویت شبکه دانش‌آموزی خبرنگاری پانا و ارتقای نقش دانش‌آموزان در حل مسائل مدرسه و محله، از دیگر بخش‌های منظومه برنامه‌های راهبردی سازمان می‌باشد.

قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی افزود: از مدیران مناطق انتظار داریم که بسترهای لازم برای نقش‌آفرینی دانش‌آموزان بویژه شوراهای دانش‌آموزی را در حل مسائل مدرسه و محیط پیرامونی خود، فراهم سازند؛ چرا که اصلاح الگوی مصرف و کنشگری اجتماعی دانش‌آموزان می‌تواند در پیشبرد دستورات دین مبین اسلام در جلوگیری از اسراف و منویات ویژه رهبری معظم انقلاب در این خصوص و پیگیری‌های ریاست محترم جمهور و مقام عالی وزارت در این امر موثر باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار