رئیس مرکز توسعه آموزش مجازی، فناوری و امنیت اطلاعات تأکید کرد:

توسعه بهره‌گیری از ابزارهای هوش مصنوعی، تولید گزارش‌های تحلیلی و داشبوردهای مدیریتی

تهران (پانا) - رئیس مرکز توسعه آموزش مجازی، فناوری و امنیت اطلاعات از بهبود خدمات هوشمند و توسعه ابزارهای تحلیلی در راستای ارتقای نظام تصمیم‌سازی و خدمت‌رسانی مؤثرتر به جامعه هدف خبر داد.

کد مطلب: ۱۷۲۳۴۰۰
لینک کوتاه کپی شد
توسعه بهره‌گیری از ابزارهای هوش مصنوعی، تولید گزارش‌های تحلیلی و داشبوردهای مدیریتی

محمود حبیبی  در نشست صمیمی  با کارکنان این مرکز ضمن قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی و متعهدانه همکاران این حوزه در سراسر کشور، به ویژه در شرایط خاص و حساس اخیر، نقش آنان را در پایداری خدمات، پشتیبانی سامانه‌ها و پاسخگویی مستمر به جامعه بزرگ فرهنگیان و دانش‌آموزان ارزشمند و اثرگذار دانست.

وی در این جلسه که به مناسبت گرامیداشت روز ملی فناوری اطلاعات برگزار شد،  با اشاره به زیرساخت‌های گسترده فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش، این ظرفیت‌ها را در سطح کشور مثال‌زدنی توصیف کرد و بر توسعه بهره‌گیری از ابزارهای هوش مصنوعی، تولید گزارش‌های تحلیلی و داشبوردهای مدیریتی برای ارتقای کیفیت خدمات، و افزایش بهره‌وری تأکید کرد.

رئیس مرکز توسعه آموزش مجازی، فناوری و امنیت اطلاعات همچنین از برنامه‌های آتی این مرکز برای بهبود خدمات هوشمند و توسعه ابزارهای تحلیلی در راستای ارتقای نظام تصمیم‌سازی و خدمت‌رسانی مؤثرتر به جامعه هدف خبر داد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار