وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با پانا:

بهترین تعریف برای آموزش و پرورش مطلوب، حرکت در راستای رسالت انبیا است/ زیرساخت آموزش و پرورش تراز باید «ساختن انسان» باشد

آموزش و پرورش مطلوب، آیه شریفه قرآن؛ ماموریت «یُزَکّیهِم و یُعَلِّمُهُمُ الکِتاب» را سرلوحه کار خود قرار می‌دهد

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورشی مطلوب است که بر اساس مصداق آیه شریفه قرآن؛ ماموریت «یُزَکّیهِم و یُعَلِّمُهُمُ الکِتاب» را سرلوحه کار خود قرار دهد، گفت: زیرساخت آموزش و پرورش درست و تراز، باید «ساختن انسان» باشد، تا آموزش و پیشرفت‌های علمی بر پایه ساختن انسان شکل بگیرد.

کد مطلب: ۱۶۸۸۹۴۳
لینک کوتاه کپی شد
بهترین تعریف برای آموزش و پرورش مطلوب، حرکت در راستای رسالت انبیا است/ زیرساخت آموزش و پرورش تراز باید «ساختن انسان» باشد

علیرضا کاظمی در گفت‌وگو با پانا در پاسخ به این سوال که «آموزش و پرورش مطلوب جمهوری اسلامی ایران چه آموزش و پرورشی خواهد بود؟» اظهار کرد: «آموزش و پرورشی مطلوب است که بر اساس مصداق آیه شریفه قرآن؛ ماموریت «یُزَکّیهِم و یُعَلِّمُهُمُ الکِتاب» را سرلوحه کار خود قرار دهد. هیچ تعریفی برای آموزش بهتر از تعریف این آیه وجود ندارد؛ اینکه آموزش و پرورش در راستای رسالت انبیا حرکت کند.»

2X9A9010

کاظمی بر اهمیت رسالت معلمی تاکید کرد و گفت: «معلمی یعنی همین؛ انبیا نیز همین مأموریت را داشتند. پیامبر می‌فرماید: «إنّما بُعِثتُ مُعَلِّماً» و نیز فرموده‌اند: «إنی بُعِثتُ لأُتَمّمَ مکارمَ الأخلاق». اگر اخلاق نباشد، فجایع دنیا را که امروز مشاهده می‌کنید، خواهیم دید.»

وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: «زیرساخت آموزش‌وپرورش درست و تراز، باید «ساختن انسان» باشد؛ تا آموزش و پیشرفت‌های علمی بر پایه ساختن انسان شکل بگیرد و بر آن سوار شود.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار