پیام وزیر آموزش‌و‌پرورش به‌مناسبت اعزام کاروان تجهیزات ورزشی مهر بانشاط و افتتاح همزمان ۸۷۴ پروژه‌ از میدان همدلی

تهران (پانا) - وزیر آموزش و پرورش به مناسبت اعزام کاروان تجهیزات ورزشی مهر بانشاط و افتتاح همزمان ۸۷۴ پروژه‌ از میدان همدلی پیامی صادر کرد.

کد مطلب: ۱۶۱۰۱۶۲
لینک کوتاه کپی شد
پیام  وزیر آموزش‌و‌پرورش به‌مناسبت اعزام کاروان تجهیزات ورزشی مهر بانشاط و افتتاح همزمان ۸۷۴ پروژه‌ از میدان همدلی

به گزارش خبرنگار پانا؛ متن پیام وزیر آموزش و پرورش ‌به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

خدمت مجموعه همکاران حوزه تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش؛ مدیران کل آموزش‌وپرورش؛ معاونین و همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت عرض سلام و ادب دارم. در آستانه آغاز سال تحصیلی از همه تلاش‌های ارزشمندی که در بخش‌های مختلف انجام شده صمیمانه تشکر می‌کنم.

ما دو  برنامه بسیار مهم داریم که یکی از این برنامه‌ها توسعه عدالت آموزشی  برای توسعه فضا و تجهیزات و یکی دیگر از برنامه‌ها نیز ‌بحث کیفیت‌بخشی است. یکی از بخش‌های مهمی که در هر دو حوزه که می‌تواند نقش مهم تاثیر بسیار شگفت‌انگیزی داشته باشد  حوزه تربیت‌بدنی و سلامت است.

بنابراین همکاران تربیت‌بدنی ما دو برنامه بسیار خوب در این زمینه طراحی کردند.  در هر دو برنامه اتفاقات خوبی رقم خورده است.  بخش اول طبیعتا اقدامات سخت افزاری  است که انجام شده است.  در این بخش  اعزام کاروان‌های ورزشی مهر بانشاط را  که در سراسر استان‌های کشور توزیع شده با اعتباری بالغ بر ۵۷۰ میلیارد تومان داشتیم. این اقدام،  یک گام بسیار بزرگ برای تامین حداقل امکانات ورزشی در فضای مدارس است تا دانش‌آموزان بتوانند حداقل امکانات ورزشی برای یک ورزش ساده  را  داشته باشند.

در بخش دیگر نیز برنامه‌های میدان همدلی بود که بیش از  ۲ هزار و ۸۰۰ پروژه ورزشی در این طرح هدف‌گذاری شد. همکاران ما از بین این تعداد  پروژه هدف‌گذاری شده قریب به ۸۷۰  پروژه را در آستانه آغاز سال تحصیلی افتتاح خواهند کرد. اکثر این پروژه‌ها  چمن مصنوعی  و اقدامات تجهیزاتی که برای بخشی از خانه‌های ورزش، سالن‌ها و اماکن ورزشی  بوده مهیا شده و این خبر بسیار خوبی است. تقریبا حدود یک همت نیز هزینه این طرح بوده است.

مهم‌تر از حوزه سخت‌افزار، برنامه‌های نرم‌افزاری حوزه سلامت و تندرستی و تربیت‌بدنی است که می‌تواند به کیفیت و ارتقای کیفیت آموزش و پرورش کمک کند.  بنابراین من به تمام همکاران خود  در حوزه تربیت‌بدنی و سلامت کشور توصیه می‌کنم که بعد از ایجاد این زیرساخت‌ها بر برنامه‌های نرم‌افزاری تمرکز کنند  و تحرک دانش‌آموزان با  ایجاد فضاهایی که می‌تواند این برنامه‌ها رقم بخورد.

یکی از این برنامه‌ها المپیادهای درون‌مدرسه‌ای است که می‌تواند تحرک، پویایی، نشاط، همدلی و کار گروهی را در میان دانش‌آموزان گسترش دهد. همچنین ورزش صبحگاهی و مسابقات بین‌مدرسه‌ای از دیگر برنامه‌های عمومی نرم‌افزاری هستند که می‌توانند فضای مدارس و حتی شهرها را کاملا متحول سازند.

در کنار این اقدامات، موضوع کشف و شناسایی استعدادهای ورزشی دانش‌آموزان و فراهم‌کردن زمینه برای حضور نخبگان ورزشی در میدان‌های بین‌المللی، یکی از مأموریت‌های مهمی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد. امید است با توسعه ورزش همگانی و ایجاد تحرک و نشاط در فضای عمومی مدارس، زمینه ارتقای سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان فراهم شود.

همچنین با شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی، می‌توان مسیر تربیت قهرمانان ملی، جهانی و بین‌المللی را هموار ساخت.

با نام و یاد خداوند متعال، توسل به ائمه معصومین(ع) و انبیا عظام، و با یاد شهدای گران‌قدر به‌ویژه شهدای اقتدار نظام در جنگ دوازده‌روزه، فرماندهان شجاع، دانشمندان شهید و مردم عزیز، معلمان و دانش‌آموزان، حرکت کاروان تجهیزات ورزشی در سراسر استان‌های کشور آغاز می‌شود.»

حجم فایل ویدیویی : ۵۱.۳۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۵:۲۵ دانلود فایل

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار