نام‌گذاری اولین مدرسه در استان قزوین به نام سردار حاجی‌زاده

شاداب‌سازی و بهسازی بیش از ۱۱۰ هزار کلاس درس در طرح شهید عجمیان

تهران (پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه باید نام و یاد شهدا را گرامی بداریم و نوسازی مدارس تلاش می‌کند با نام‌گذاری مدارس به نام این عزیزان سهم اندکی ایفا کند، گفت در همین راستا نخستین مدرسه در استان قزوین زادگاه سردار حاجی‌زاده به نام ایشان مزین خواهد شد و امیدواریم این روال در دیگر استان‌ها نیز استمرار یابد.

کد مطلب: ۱۵۸۴۷۴۴
لینک کوتاه کپی شد
نام‌گذاری اولین مدرسه در استان قزوین به نام سردار حاجی‌زاده

‌جلسه ستاد نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با حضور حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان به صورت ارتباط برخط با مدیران استان‌ها برگزار شد. حمیدرضا خان‌محمدی رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، در ابتدای جلسه با اشاره ضرورت به توجه به پیام عاشورای حسینی، گفت: جنگی که از عید غدیر شروع شد در شب عاشورا با حضور رهبر انقلاب و پیامی که داشت شکست بزرگ و سنگینی به دشمنان و صهیونیست‌ها تحمیل کرد که ما زیر بار ظلم و زور نمی‌رویم و این مهمترین درس عاشوراست.

وی ادامه داد: از روحیه مقاومت و شهادت‌طلبی که از امام حسین (ع) به ما رسیده باید الهام بگیریم و این مسیر را دنبال کنیم طی این ۱۲ روز ۱۱۰۰ شهید داشته‌ایم و این مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند. باید نام و یاد شهدا را گرامی بداریم‌، نوسازی مدارس تلاش می‌کند با نام‌گذاری مدارس به نام این عزیزان سهم اندکی ایفا کند، در همین راستا نخستین مدرسه در استان قزوین زادگاه سردار حاجی‌زاده به نام ایشان مزین خواهد شد و امیدواریم این روال در دیگر استان‌ها نیز استمرار یابد.

خان‌محمدی با اشاره به عزم جدی دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور برای تحقق عدالت آموزشی گفت: ایشان همیشه شخصا پیگیر روند اجرای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی بودند و حتی در ایام جنگ نیز به دفتر رئیس‌جمهور گزارش می‌دادیم. از همکاران استان‌ها هم که همواره پای کار بودند و نگذاشتند وقفه‌ای در کار به وجود بیاید تشکر می‌کنم.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه برنامه‌های اجرایی، روند پیشرفت پروژه‌ها و چالش‌های پیش‌روی این نهضت را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: هر روز وضعیت استان‌ها را رصد می‌کنم و به طور متوسط با ۴ استان نیز تماس می‌گیرم تا از طریق سامانه ساتع به طور دقیق و مستند پیشرفت کار را بررسی کنیم و گزارشات را داشته باشیم.

رئیس سازمان نوسازی مدارس با اشاره به نظارت مستمر بر اجرای پروژه‌ها گفت: روزانه با ۴ استان در ارتباط هستیم و از طریق سامانه، وضعیت اجرای نهضت را رصد می‌کنیم. مدیران توجه کنند باید همه روزه شخصا سامانه را بررسی کنند و بر جزئیات آن و درج اطلاعات درست مسلط شوند.

وی بر اهمیت همخوانی اطلاعات سیستم مدیریت پروژه‌ها با سامانه ساتع تأکید و اعلام کرد: فاز اول سامانه مدیریت پروژه متره و برآورد است که به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.  

خان محمدی از ابلاغ دستورالعمل اتاق امن در ساختمان‌های آموزشی بر اساس مبحث ۲۱ مقررات ملی ساختمان خبر داد و گفت: ‌فضاهای چندمنظوره مانند نمازخانه می‌توانند در زیرزمین مدارس طراحی و قابلیت اتاق امن را داشته باشند.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین به ارسال اطلس نیازهای تجهیزاتی استان‌ها اشاره کرد و گفت: تمام مدارس نهضت باید به ویدئو پروژکتور و پرده نمایش مجهز شوند. همچنین طبق برآوردها ۸۰۰ هزار میز و صندلی تک‌نفره مورد نیاز است که باید از طریق اعتبارات و کمک‌های مردمی تأمین شود.

خان محمدی با اشاره به تخصیص بیش از ۱۰۰ درصدی اعتبارات گفت: در توزیع بودجه باید عدالت رعایت شود و نظارت میدانی ناظران بر کیفیت اجرا افزایش یابد.

اجرای پروژه‌های مدارس سنگی با همراهی بنیاد علوی، طرح‌های تخریب و بازسازی، مدارس با تراکم بالای ۳۵ نفر دانش‌آموز که نسبت مستقیم با سرانه دارند و تعیین تکلیف نهایی و اتمام پروژه‌ها‌، ارتباط بیشتر با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها برای تسریع در جذب اعتبارات، تسهیل استفاده همکاران استان‌ها از ظرفیت‌های استانی به خصوص طرح های «مهمانی خورشید» و «چشمه‌های بهشتی» در ایام تابستان از دیگر نکات مورد تاکید رئیس سازمان نوسازی مدارس در این جلسه بود.

وی با تاکید بر این‌که به‌دنبال شفافیت و واقعی‌سازی گزارش‌های پیشرفت پروژه نهضت توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم هستیم، گفت: در سامانه رصد با ایجاد بخش‌های مانند مسئول پروژه‌، زمان تحویل پروژه، زمین پروژه و.... در پی اطلاع‌رسانی و رصد جزئی پروژه‌های نهضت توسعه عدالت آموزشی هستیم.

وی خاطرنشان کرد: به استان‌هایی که هنوز اطلاعات تکمیلی را در سامانه رصد بارگذاری نکرده‌اند مهلت دو هفته‌ای داده ایم تا با هماهنگی با گروه‌های مردمی و مسئولان پروژه‌ها، اطلاعات مرتبط را در سامانه رصد بارگذاری کنند‌.

خان‌محمدی ضمن تشریح پروژه‌های هر استان بر اساس سامانه رصد به میزان پیشرفت در هر استان و منطقه اشاره کرد و گفت: تاکنون استان آذربایجان شرقی بیشترین میزان پیشرفت پروژه را در میان سایر استان‌ها داشته است‌. 

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به این‌که ۲۶۴ پروژه در وضعیت ثبت و ۵ هزار پروژه در مرحله انتخاب مجری هستند‌، گفت: از مدیران کل استان‌ها می‌خواهیم که با برگزاری جلسه تبیینی و توجیهی با مسئولان پروژه‌ها نسبت به پیشرفت پروژه‌ها و پیشبرد اهداف نهضت همت مضاعف گمارند‌.

خان‌محمدی به تأمین منابع مالی پروژه‌ها اشاره کرد و گفت: مدیران کل و مسئولان پروژه‌ها، مشکلات تأمین منابع مالی را به استانداران گزارش دهند و استانداران نیز طبق الگوی عمل مسئولیت دارند در این مسیر همراهی‌های لازم را به عمل آورند‌.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به مدارس تراز اشاره کرد و گفت: از اوایل هفته آینده به تمام مدیران مدارس تراز، امکان دسترسی به سامانه، جهت ثبت تجهیزات مورد نیاز داده خواهد شد .

وی افزود: بناست هر مدرسه تراز با توجه به استانداردهای در نظر گرفته شده‌‌، تجهیز شده تا به نقطه مطلوب برسد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به طرح شهید عجمیان به منظور بهسازی و شاداب‌سازی مدارس، تصریح کرد: پیش‌بینی ما بر این است که بیش از ۱۱۰ هزار کلاس درس تحت پوشش طرح عجمیان شاداب‌سازی و بهسازی شوند.

‌در این جلسه از کتاب گزیده ای از «قوانین و مقررات و ظرفیت های قانونی مرتبط با احداث فضاهای آموزشی، تربیتی و ورزشی وزرات آموزش و پرورش» رونمایی شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار