مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش:

هدف‌گذاری نظام تعلیم و تربیت بر پرورش جامع دانش‌آموزان است

تبریز (پانا) - مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش، با تأکید بر اینکه هدف نهایی نظام تعلیم و تربیت، پرورش دانش‌آموز در تمامی ابعاد وجودی است، گفت: امروز آموزش‌وپرورش به‌دنبال تربیت نسلی است که در کنار علم و فناوری، از هویت اجتماعی، سیاسی، اخلاقی و فرهنگی برخوردار باشد و بتواند مسئولانه در جامعه ایفای نقش کند.

کد مطلب: ۱۶۶۷۷۰۶
لینک کوتاه کپی شد
هدف‌گذاری نظام تعلیم و تربیت بر پرورش جامع دانش‌آموزان است

 

علی سعیدی، مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش، در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با تأکید بر رویکرد تربیت تمام‌ساحتی در نظام تعلیم و تربیت، گفت: «تمامی فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی در مدارس و مراکز پرورشی تخصصی با یک هدف محوری دنبال می‌شود و آن هم پرورش دانش‌آموز در همه ابعاد وجودی است.»

وی با بیان اینکه آموزش صرفاً انتقال دانش علمی نیست، افزود: «نظام تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی ایران به‌دنبال تربیت نسلی چندبعدی است؛ نسلی که در کنار علم و فناوری، از هویت اجتماعی، سیاسی، اخلاقی و فرهنگی برخوردار باشد و بتواند نقش مؤثری در آینده کشور ایفا کند.»

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به طراحی برنامه‌ها بر اساس ساحت‌های شش‌گانه تربیتی تصریح کرد: «برنامه‌های فرهنگی، هنری و پرورشی به‌گونه‌ای تدوین شده‌اند که به‌صورت هم‌زمان ساحت‌های مختلف تربیت از جمله تربیت اجتماعی برای تعامل مؤثر، تربیت سیاسی برای فهم مسئولیت مدنی و تربیت زیستی و بدنی با محوریت سلامت جسم و روان را پوشش دهند.»

سعیدی ادامه داد: «در کنار این موارد، توجه به ساحت هنری و زیبایی‌شناختی برای شکوفایی خلاقیت دانش‌آموزان و همچنین تربیت دینی، اعتقادی و اخلاقی به‌عنوان ستون‌های اصلی شخصیت‌سازی، از اولویت‌های جدی وزارت آموزش‌وپرورش است.»

وی هم‌افزایی میان ساحت‌های مختلف تربیتی را تضمین‌کننده سلامت روانی و اجتماعی دانش‌آموزان دانست و گفت: «دانش‌آموزی که به‌صورت متوازن در همه ساحت‌ها رشد کند، در آینده فردی مسئول، آگاه و اثرگذار در جامعه خواهد بود.»

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش‌وپرورش در پایان تأکید کرد: «تمامی جزئیات اجرایی، برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مدارس، اردوگاه‌ها و کانون‌های فرهنگی، گامی در مسیر تحقق تربیت تمام‌ساحتی است و محصول نهایی این رویکرد، فارغ‌التحصیلانی با نگاهی جامع به جهان، هویت ایرانی ـ اسلامی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی خواهد بود.»

 

حجم فایل ویدیویی : ۱۷.۹۳M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۲۸ دانلود فایل
خبرنگار : کوثر حسنی/ دانش‌آموزان: هلیا گلکار/یسنا عسگری/مهسا قربانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار