طبخ ۲۵۰ کیلوگرم ماهی در هنرستان دخترانه خدیجه کبری (س) ناحیه ۴ تبریز
تبریز (پانا) - کارگاه آموزشی طبخ ماهی بهمنظور آشنایی نوجوانان و خانوادهها با فواید غذایی آبزیان، به ویژه ماهی، در هنرستان دخترانه خدیجه کبری (س) به همت امور بانوان ناحیه ۴ برگزار شد.

هدف از اجرای این کارگاه، آشنا کردن خانوادهها با اهمیت این ماده غذایی ارزشمند و تشویق آنها به گنجاندن ماهی در سبد غذایی خود بود.
در این کارگاه، تمامی هنرجویان و کارکنان هنرستان پس از آموزشهای تئوری و عملی زیر نظر سرآشپز، اقدام به تهیه و طبخ انواع ماهیهای کبابی، فیله کبابی و کنتاکی کردند.
این کارگاه به دلیل استقبال بینظیر دانشآموزان، تجربهای موفق و ماندگار بود.
در این کارگاه آموزشی، ۲۵۰ کیلوگرم ماهی طبخ شد و این برنامه با همکاری معاون مدیریت شیلات و امور آبزیان استان آذربایجان شرقی، مدیریت جهاد کشاورزی استان و کارشناسی امور بانوان آموزش و پرورش ناحیه ۴ تبریز برگزار شد؛ که نشان دهنده همدلی و همکاری نهادهای مختلف در راستای ارتقاء تغذیه سالم نوجوانان است.
اجرای این برنامه علاوه بر معرفی اهمیت مصرف ماهی در بین دانش آموزان و خانواده ها، خاطره خوش و ماندگاری را در بین هنرجویان هنرستان خدیجه کبری (س) رقم زد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۴ تبریز و مدیر شیلات و آبزیان استان آذربایجان شرقی از روند اجرای این برنامه بازدید بعمل آوردند.
ارسال دیدگاه