آغاز ارسال کتاب به ۵۰ هزار مدرسه سراسر کشور
با حضور مدیرکل فرهنگی هنری آموزش و پرورش ارسال کتاب برای تجهیز کتابخانه های مدارس کشور در سال تحصیلی ۹۶-۹۷ آغاز شد.
به گزارش خبرنگار پانا، در آستانه هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران و پیرو طرح ۵۰ هزار نمایشگاه کتاب در ۵۰ هزار مدرسه، طی مراسمی که امروز دوشنبه ۱۵ آبان ۹۶ با حضور مدیرکل فرهنگی هنری آموزش و پرورش برگزار و ارسال کتابهای بسته بندی شده برای کتابخانه های مدارس کشور آغاز شد.
علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری آموزش و پرورش و حسن ازهری مدیر موسسه منادی تربیت با حضور در انبار طرح مذکور، از مراحل بسته بندی و ارسال کتابها بازدید کردند.
موسسه انتشاراتی منادی تربیت وابسته به وزارت آموزش و پرورش عهده دار مجری طرح ۵۰ هزار نمایشگاه کتاب در ۵۰ هزار مدرسه مراحل تهیه و بسته بندی و ارسال کتابها را برعهده دارد.
طرح ۵۰ هزار نمایشگاه کتاب در ۵۰ هزار مدرسه پیرو امضای تفاهم نامه ای میان وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی ۲۰ سال اخیر در کشور اجرا میشود.
به گفته رمضانی امسال ۷۶۰ هزار جلد از ۶ هزار و ۳۰۰ عنوان کتاب به کتابخانه های مدارس سراسر کشور ارسال خواهد شد.
ارسال دیدگاه