برگزاری کارگروه تخصصی سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار

تهران (پانا) - رئیس کمیته فرهنگی و هنری مجمع تشخیص مصلحت نظام با تشریح هویت و مأموریت کارگروه تخصصی سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و ساماندهی امور ایثارگران، گفت: این کارگروه به عنوان بازوی مشورتی کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و علمی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، وظیفه بررسی نحوه اجرای بندهای ۱۲گانه سیاست‌های کلی، تدوین شاخص‌های ارزیابی و نظارت بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی را بر عهده دارد.

کد مطلب: ۱۷۲۰۷۸۲
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری کارگروه تخصصی سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار

به گزارش پانا، صبح امروز یکشنبه بیست و یکم تیرماه، نخستین جلسه کارگروه تخصصی ایثارگران وزارت آموزش پرورش با حضور زهرا مظفر عضو کارگروه تخصصی سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و جمعی از نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در اردوگاه شهید باهنر برگزار شد. 

عبدالرضا سهرابی، رئیس کمیته فرهنگی و هنری مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه نشست کارگروه تخصصی سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و ساماندهی امور ایثارگران، ضمن قدردانی از میزبانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با پانا، اظهار کرد: این کارگروه در راستای اجرای سیاست‌های کلی ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و ساماندهی امور ایثارگران تشکیل شده است.

رئیس کمیته فرهنگی و هنری مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه متولی اصلی سیاست‌های کلی، دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام است، افزود: امور مدیریتی و کارشناسی این سیاست‌ها در دبیرخانه مجمع انجام می‌شود و متناسب با هر سیاست کلی، کارگروه‌های تخصصی تشکیل شده‌اند.

سهرابی ادامه داد: اعضای این کارگروه ترکیبی از شخصیت‌های حقوقی دستگاه‌های مرتبط و شخصیت‌های حقیقی متخصص در این حوزه هستند و موضوعات مرتبط با نحوه اجرای بندهای سیاست‌های کلی را بررسی می‌کنند.

وی مأموریت اصلی این کارگروه را ارائه مشاوره تخصصی به کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و علمی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در زمینه نظارت و ارزیابی اجرای سیاست‌های کلی عنوان کرد و گفت: این کارگروه به عنوان مشاور تخصصی، روند اجرای سیاست‌ها را بررسی و نتایج آن را به کمیسیون مربوطه ارائه می‌کند.

سهرابی با اشاره به روند برگزاری جلسات کارگروه تصریح کرد: این نشست‌ها حدود سه سال و نیم است که به صورت منظم هر دو هفته یک‌بار برگزار می‌شود، اما به دلیل جنگ تحمیلی اخیر و آسیب دیدن برخی زیرساخت‌ها، برگزاری جلسات حدود پنج ماه متوقف شده بود.

وی افزود: نخستین جلسه پس از این وقفه، امروز به میزبانی وزارت آموزش و پرورش و در محل اردوگاه شهید باهنر برگزار و مقرر شد از این پس جلسات مطابق روال گذشته، هر دو هفته یک‌بار ادامه یابد.

سهرابی درباره برنامه‌های جاری کارگروه نیز گفت: برای هر یک از ۱۲ بند سیاست‌های کلی، شناسنامه تخصصی تدوین و شاخص‌های کمی و کیفی ارزیابی طراحی شده است. در مرحله بعد، گزارش عملکرد دستگاه‌های مرتبط دریافت خواهد شد تا میزان تحقق هر یک از بندهای سیاست‌های کلی در حوزه ترویج و تحکیم فرهنگ ایثار و ساماندهی امور ایثارگران مورد ارزیابی قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس نتایج این ارزیابی‌ها، نقاط قوت و ضعف عملکرد دستگاه‌های اجرایی مشخص خواهد شد تا ضمن تقدیر از اقدامات موفق، زمینه اصلاح و ارتقای عملکرد در بخش‌های نیازمند بهبود نیز فراهم شود.

ادامه دارد...

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار