«از دیارِ نغمه‌خوانی»؛ کنسرت جدید ارکستر ملی ایران

تهران (پانا) - کنسرت ارکستر موسیقی ملی ایران با عنوان «از دیارِ نغمه‌خوانی» و اجرای آثاری از زنده‌یاد استاد علی تجویدی در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.

کد مطلب: ۱۷۰۴۹۹۳
لینک کوتاه کپی شد
«از دیارِ نغمه‌خوانی»؛ کنسرت جدید ارکستر ملی ایران

به گزارش روابط عمومی بنیاد رودکی، ارکستر موسیقی ملی ایران در ادامه اجراهای خود در سال جاری، به رهبری همایون رحیمیان و خوانندگی علیرضا فریدون‌پور، کنسرت «از دیارِ نغمه‌خوانی» را چهارشنبه (۲۰ خردادماه) ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت روی صحنه می‌برد.

این برنامه به بازخوانی و اجرای آثار ماندگار زنده‌یاد استاد علی تجویدی آهنگساز و نوازنده برجسته موسیقی ایران اختصاص دارد و منتخبی از خاطره‌انگیزترین قطعات این هنرمند نامدار در فضایی سرشار از نوستالژی و شکوه موسیقی ایرانی اجرا خواهد شد.

بابک شهرکی نوازنده و آهنگساز شناخته‌شده موسیقی ایران نیز در این کنسرت به عنوان تکنواز (سولیست) ویولن، ارکستر موسیقی ملی ایران را همراهی می‌کند تا جلوه‌ای دیگر از ظرافت و غنای آثار استاد تجویدی در این اجرا به نمایش گذاشته شود.

«از دیارِ نغمه‌خوانی» تلاشی است برای ادای احترام به یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های موسیقی کلاسیک ایرانی؛ هنرمندی که ملودی‌هایش سال‌هاست در حافظه شنیداری مردم ایران جاری است و با صدای خوانندگان بزرگ موسیقی ایرانی پیوند خورده است.

ارکستر موسیقی ملی ایران سال ۱۳۷۷ به همت استاد فرهاد فخرالدینی با هدف اجرای آثار ارزشمند موسیقی ارکسترال ایرانی تشکیل شد. این ارکستر با ترکیب متناسبی از سازهای ایرانی شامل سنتور، قانون، گروه نوازندگان تار و تارباس، عود و سازهای ضربی در کنار سازهای یک ارکستر سمفونیک بنا نهاده شده، این ارکستر زیرمجموعه بنیاد فرهنگی هنری رودکی است و اکنون با رهبری دائم همایون رحیمیان فعالیت می‌کند.

تمرینات ارکستر موسیقی ملی ایران از فروردین ماه امسال در تالار رودکی تهران آغاز شد. این ارکستر ۲۳ فروردین‌ ماه، در آیین سوگ اربعین شهادت آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب با عنوان «امینِ ایران» به روی صحنه رفت و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و قطعه‌های «ای ایران ای مرز پر گهر» و «ای ایران، دور از دامان پاکت دست دگران» را به خوانندگی محمدرضا صفی اجرا کرد.

همچنین نخستین کنسرت رسمی ارکستر ملی ایران در سال ۱۴۰۵ با عنوان «آن آبی ایرانی» به رهبری همایون رحیمیان و خوانندگی حسین علیشاپور ۱۰ اردیبهشت ماه همزمان با روز ملی خلیج فارس در تالار وحدت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار